Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015

Γιατί τα ΜΜΕ έθαψαν το μακελειό μεταξύ λαθρομεταναστών στις φυλακές Κορυδαλλού;

Γράφει ο Αντίοχος

Στα γρήγορα καθάρισαν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας, με το μέγα θέμα της ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ για τα ελληνικά χρονικά αιματηρής συμπλοκής ΜΕΣΑ στις φυλακές του Κορυδαλλού, μεταξύ 250 (!!!) κρατουμένων, Αλβανών και Αλγερινών από τη μια και Πακιστανών από την άλλη. Από χθες το μεσημέρι, οποιαδήποτε είδηση για το θέμα αυτό ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Κι ούτε κουβέντα για την τύχη των πολλών τραυματιών, κάποιοι εκ των οποίων –εφτά τον αριθμό- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Γιατί άραγε;

Προφανώς, γιατί...
δε συμφέρει την κυρίαρχη συστημική προπαγάνδα, να εμφανιστεί το –επαναλαμβάνω, πρωτοφανές- γεγονός του Κορυδαλλού, ως η πιο χαρακτηριστική ρατσιστική επίθεση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Δύο συμπατριώτες του Πακιστανοί νεκροί και πολλοί τραυματίες, στην πιο άγρια και αιματηρή καθαρά ρατσιστική επίθεση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά άχνα δεν έβγαλε ο πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα, που έπρεπε να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα! ΤΟΥΜΠΕΚΑ ο «κύριος»! Ούτε και οι μη σηκώνοντες μύγα στο «αντιρατσιστικό» σπαθί τους, της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής! ΤΟΥΜΠΕΚΑ τα συντρόφια! Ομοίως και οι διάφοροι, «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» αμερικανοκομμουνιστές του Σόρος. ΤΟΥΜΠΕΚΑ! Όλοι τους!
Αυτή είναι η «αντιρατσιστική» υποκρισία των ΤΟΥΜΠΕΚΗΔΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών