Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2015

Το βίντεο με την βόμβα Βούτση: Η αποκάλυψη των σκανδάλων του συστήματος ωφελεί ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα στην Ελλάδα που τα οικονομικά του είναι πεντακάθαρα και αυτό αποδεικνύεται με την σφραγίδα του ΣΔΟΕ ύστερα από εξονυχιστικούς ελέγχους. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουν καμμία απολύτως εμπλοκή σε κανένα οικονομικό σκάνδαλο του βρώμικου πολιτικού συστήματος της χώρας.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το παραδέχεται το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, ο οποίος στο πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ δήλωσε ότι η αποκάλυψη των σκανδάλων του συστήματος ωφελεί ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή!

Παραθέτουμε αυτολεξεί την σχετική ομιλία του: "Κλείνει ο κύκλος ενός ιδιότυπου...
διακομματικού πελατειακού συστήματος που υπήρξε ακόμα και μέσα στην κρίση και που όλοι το γνωρίζουν. Σε αυτόν τον κύκλο, αυτά τα χρόνια, όχι τα παλιά και κακά που φτάσανε τη χώρα στην κρίση, υπήρξαν προνομιακές σχέσεις και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις και το γνωρίζετε πολύ καλά. Υπήρξαν εντάξεις και απεντάξεις έργων στα προγράμματα και το γνωρίζετε πολύ καλά.
Ακόμα και στις επιμορφώσεις από την ΕΣΔΔ, όπως και πολιτικές παρεμβάσεις στις αποκεντρωμένες διοικήσεις για τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς ή ακόμα και απολύτως επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις για δήθεν θεομηνίες.

Προειδοποίησα στη Βουλή πριν από 3 μέρες για όσους άκουσαν τις ομιλίες μας  - ο κ. Πρόεδρος κράτησε μόνο το περί της περιορισμένης ευθύνης, όχι για τα πρόσωπα σας, για πολιτικές που ασκούνται -. Σε αυτές τις ομιλίες όμως ήμουνα παρά πολύ σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς, αν βγουν αυτοί οι φάκελοι στη δημοσιότητα. ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να τρίβει τα χέρια της που ξεκινά η δίκη της. Και ΔΕΝ θα το κάνουμε"!

Όταν ο ίδιος ο υπουργός και ιδεολογικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής παραδέχεται τα αυτονόητα, τα σχόλια από την πλευρά μας περιττεύουν!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών