Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

«ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ» ΑΛΑ ΠΑΣΟΚ: ΈΞΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

Αναβιώνει η χρυσή εποχή της σκληρής πασοκοκρατίας με τις προκλητικές σπατάλες και τους υπουργούς που πόζαραν ως Ύπατοι του Ρωμαίου Αυτοκράτορα. Αυτό, βεβαίως, δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού το μεγαλύτερο μέρος του παλιού κραταιού ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον Σύριζα. Λογικό, συνεπώς, να μεταφερθούν και οι λογικές του ΠΑΣΟΚ στην νέα συγκυβέρνηση.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι εγκρίθηκε κονδύλι, ύψους 6088,50 ευρώ, προκειμένου να ανακαινιστεί το γραφείο του Σκουρλέτη. Αυτά τα χρήματα, βεβαίως, δεν προήλθαν από την....
τσέπη του Σκουρλέτη ή έστω από κάποιον άλλο βαθύπλουτο συριζαίο. Προήλθαν από τα κρατικά ταμεία, την ίδια ώρα που οι συριζαίοι απορροφούν ακόμα και το τελευταίο ευρώ των κρατικών ταμείων, για να πληρώσουν τους διεθνείς τοκογλύφους.
Αυτό ως απλό «κερασάκι στην τούρτα» της διακυβέρνησης Σανέλ, που προκλητικά και ανερυθρίαστα διορίζει με κομματικά κριτήρια, νομοθετεί βάσει ιδεοληψιών και γενικώς κοροϊδεύει τον κοσμάκη, εξυπηρετώντας την κομματική της πελατεία. Αυτό ως απλό «κερασάκι στην τούρτα» της διακυβέρνησης Σανέλ, που τόσο προσπαθεί να θυμίσει «Παπανδρέου», ακροβατώντας μεταξύ του «Τσοβόλα, δώστα όλα» και του «Λεφτά Υπάρχουν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/litos-bios-ala-pasok-eji-chiliarika-h-anakainish-tou-grafeiou-tou-skourleth#ixzz3bfPAKDi6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών