Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015

Μάθανε πώς... αποφυλακίζονται στην Ελλάδα της "Πρώτης φοράς Αριστερά" και πλακώσαν και οι ισοβίτες από την Αγγλία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε λίγο η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χώρα λαθροεποίκων, ευπαθών και.... ισοβιτών, όσο συνεχίζεται η "Πρώτη φορά Αριστερά"

Ο Βρετανός δικαστής καταδίκασε τον Έλληνα Θάνο Παπαλέξη σε ισόβια δεσμά: "Ισόβια κάθειρξη. Θα υποστείς την ποινή αυτή μέχρι να πεθάνεις". Οι ένορκοι είχαν αποφασίσει ότι ήταν ένοχος για τη δολοφονία ενός 55χρονου Κύπριου στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα η κατηγορία υποστήριζε ότι ο Παπαλέξης στραγγάλισε το θύμα γιατί δεν άδειαζε το ακίνητο που έμενε, ώστε ο κατηγορούμενος να μπορέσει να κάνει μια κερδοσκοπική αγοροπωλησία που θα του απέφερε πολλά χρήματα - όπως γράφει σήμερα η "Καθημερινή της Κυριακής".
Το αίτημα του Παπαλέξη για....
έφεση δεν έγινε καν δεκτό. Βρέθηκε στις βρετανικές φυλακές και από τότε είχε ένα μόνο στόχο: Να μεταφερθεί στην Ελλάδα και να εκτίσει εδώ την ποινή του. Στην Αγγλία ο δικαστής είχε αποφασίσει ότι θα έμενε μέσα για 20 χρόνια και μετά μια επιτροπή αναστολών θα αποφάσιζε για την αποφυλάκιση αλλά και τους περιοριστικούς όρους που θα είχε ως το τέλος της ζωής του. Στην Ελλάδα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ήταν αρνητικός στο να σπάσουν τα ισόβια, ενώ στο τέλος της αγόρευσής του συμπλήρωσε: "Ο νέος νόμος τον πιάνει, ας περιμένει". Με αυτόν τα ελληνικά ισόβια ισοδυναμούν με 15 χρόνια φυλακή, ενώ αν πετύχει μετατροπή σε ανθρωποκτονία με πρότερο έντιμο βίο θα κατέβει αυτόματα σε 6 χρόνια και 8 μήνες. Οπότε, με τον Ελληνικό νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών αντί για το 2028, μπορεί να βγει μέχρι το τέλος του... 2015!
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών