Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

Ο "Αρκάς", ο Τσίπρας ως.... σεξουαλικό παιχνίδι της Λαγκάρντ και η "ελευθερία λόγου"".

Γράφει ο Αινείας

Ο γνωστός και έμπειρος σκιτσογράφος "Αρκάς" εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεικνύει το ταλέντο του στο Facebook μέσω μιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Την παρούσα χρονική συγκυρία, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον η "διαπραγμάτευση της Τρόικας και της Ελλάδος", όλοι οι σκιτσογράφοι, εγχώριοι και ξένοι", εμπνέονται από αυτό το γεγονός.

Ο ψύχραιμος "Αρκάς", που γενικώς δεν προκαλεί, εξέθεσε το σκίτσο του... στο Facebook, όπως το βλέπετε στην εικόνα, που και ο πλέον υποκειμενικός ή καχύποπτος αντιλαμβάνεται ότι κάνει μια επιεική κριτική στην συγκυβέρνηση.

Επειδή όμως τη "δημοκρατία" στην Ελλάδα και την "ελευθερία γνώμης" την κατανοούμε μέχρι εκεί που...
δε θίγονται τα συμφέροντά μας, πόσο μάλλον όταν σχετίζονται με ανθρώπους που έχτισαν το επαγγελματικό - πολιτικό προφίλ τους, πάνω στη "δημοκρατικότητα" τους - και έτσι δε δέχονται μύγα στο σπαθί τους -, τα έμμισθα συριζοτρολ της συγκυβέρνησης προέβησαν σε ταυτόχρονη και μαζική επιθέση εναντίον της ιστοσελίδας, με αήθη και προσβλητικό τρόπο.

Αποτέλεσμα ήταν να "κατέβει" το σκίτσο καθώς ο σκιτσογράφος δεν άντεξε την ανήθικη ομοβροντία σχολίων και έτσι "προοδευτικά"... φιμώθηκε επειδή μια ισχή μειοψηφία τον τρομοκράτησε.

Θα έκαναν άραγε το ίδιο οι θιγμένοι...."φίλοι" της συγκυβέρνησης με τον διάσημο σκιτσογράφο Nicolas Vadot που παρουσιάζει τον Τσίπρα ως.... σεξουαλικό όργανο της αφέντρας Λαγκάρντ;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών