Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

xa-enantion-olon
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό να κάνουμε σαφές πως οι σκοποί που όλοι οι Χρυσαυγίτες αγωνιζόμαστε, (όποτε και αν ήρθαμε στην οικογένεια του Κινήματος), είναι προκαθορισμένοι!
Πρέπει να φέρουμε μπροστά μας εκείνο το διακριτικό σήμα των πράξεων που περιμένει ο Θεός και ο Λαός να πραγματοποιήσουμε!
Ξέρουμε πια την αναμφισβήτητη αναγκαιότητα των πράξεων μας, ενός τίμιου και ειλικρινούς αγώνα που θα....
φέρει τη Νίκη, που για εμάς και την Ελλάδα είναι μονόδρομος!
Από αυτή την γνώση θα πρέπει να αντλήσουμε την ικανότητα αντίστασης που θα χρειαστούμε στο μέλλον – όπως αρκετές φορές χρειαστήκαμε και στο παρελθόν – όταν κάτω από τα πυροτεχνήματα των λυσσασμένων αντιπάλων μας, η αγωνία και ο φόβος έπιανε και μερικούς «δικούς» μας και με ανόητες και επιπόλαιες φωνές θέλησαν να μας παραπλανήσουν, ώστε να στραφούμε εντέλλει εναντίον της αρχικής μας Ιδέας!
Σαφές ειναι νομίζω, πως όσοι υπάρχουμε σήμερα δίπλα στον Αρχηγό και στους έγκλειστους συναγωνιστές μας, δεν υποχωρούμε σε κανέναν τομέα, αλλά ουρλιάζουμε σαν λύκοι όταν τα τσακάλια σκούζουν!
Μόνοι εναντίον όλων!
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Νίκη!

1 σχόλιο:

  1. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΕΙΠΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ.ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ-ΖΗΤΩ Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών