Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 27, 2015

Δεήσεις Καμμένου προς Τρόικα στο MEGA: "Κάντε δεκτή την μνημονιακή μας πρόταση και εμείς θα αποσύρουμε το... δημοψήφισμα"

Γράφει ο Αινείας

Δεν πρόλαβει να περάσει ούτε μια ημέρα από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος και έσπευσε ο Καμμένος να πέσει στα.... τέσσερα στους δανειστές ζητώντας  τους επιείκειά και κατανόηση ώστε να δεχθούν το ελληνικό μνημόνιο - και ας έχει το Casus Belli για αύξηση του ΦΠΑ στον Τουρισμό και τα νησιά - και να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Μιλώντας στο MEGA (μόνιμος κάτοικος έχει γίνει ο Καμμένος στο "μπομπολοκάναλ" των....'νταβατζήδων', όπως το ανέφερε πριν αναλάβει... Υπουργείο) είπε τα εξής, εμφανώς αγχομένος με την εξέλιξη των πραγμάτων:

"Αλλάζουν όλα εάν οι θεσμοί αποδεχθούν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup" υπονοώντας ότι....
σε αυτό το ενδεχόμενο θα ανακληθεί το... δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Μιλάμε για τέτοια....αποφασιστικότητα, η μνημονιακή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ., που είναι έτοιμοι για "ρήξη" και από την άλλη σαν... "βρεγμένη γάτα" επιζητά έστω και την ύστατη ώρα την αποδοχή των άθλιων μνημονιακών πολιτικών της.

Και υπάρχουν ορισμένοι χαχόλοι που ζουν στον αστερισμό του... Κούγκι και θεωρούν ότι η Κυβέρνηση κρατά το... φυτίλι και είναι έτοιμη να τα ανατινάξει την...Ε.Ε., ενώ ο ακομβίωτος "Στρατάρχης" της "τα έχει κάνει πάνω του" και.... εκλιπαρεί για έλεος!

Υ.Γ.
Μετά το "Κούγκι" βρήκε καινούργιο ιστορικό γεγονός να βεβηλώσει ο εμετικός ψεκασμένος "νέος Καρατζαφέρης". Το "ΟΧΙ" του Μεταξά!
 (έρχεται ανάρτηση σε λίγο επί αυτού)


ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2 σχόλια:

  1. Αισθάνομαι αηδία με τις κομπίνες και τα παιχνιδάκια των Σανέλ. Είχαν πει θα σκίσουν τα μνημόνια. Τώρα μετά από 5 μήνες εξαθλίωσης της χώρας, και αφού ψήφισαν το άθλιο σ/ν για την απονομή ιθαγένειας τους ξένους, αφού άνοιξαν τα σύνορα, έρχονται να μας θέσουν δίλημμα! Βρώμισε ο τόπος απ' τη σαπίλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 40 ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών