Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2015

Καθεστωτικό αδιέξοδο εμπρός στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Eν όψει του τρίτου… αριστερού μνημονίου, το καθεστώς βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία είχανε τις αναλύσεις που έδειχναν πως είτε σε περίπτωση «ρήξεως», είτε σε περίπτωση «συμφωνίας», κερδισμένη θα ήταν μονάχα η Χρυσή Αυγή. Το σύστημα αποφάσισε εν τέλει περί του ζητήματος, υπογράφοντας την συμφωνία των Βρυξελλών, αλλά κατασκευάζοντας αριστερά και δεξιά αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Τώρα το ερώτημα είναι τι κυβέρνηση θα καταφέρει να εξυπηρετήσει αυτή τη συμφωνία, το νέο αριστερό μνημόνιο, χωρίς να υπάρξει εκτίναξη της Χρυσής Αυγής.

Η ΝΔ δεν μπορεί να συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το μνημόνιο, γιατί τότε θα διαλυόταν προς τέρψιν ολόκληρου του Ελληνικού Λαού και αξιωματική αντιπολίτευση θα γινόταν η Χρυσή Αυγή.

Ο Τσίπρας δεν δέχεται να γίνει «παρένθεση» γιατί τότε θα ερχόταν η διάλυση του Σύριζα, γεγονός που πάλι θα πυροδοτούσε «ανεπιθύμητες» ανακατατάξεις στον εκλογικό χάρτη. Από την άλλη η «παπαδημοποίησή» του θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Πραγματικό αδιέξοδο για το σύστημα, που προσπαθεί να βρει διέξοδο στον γρίφο αυτό. Δεν γνωρίζουμε τι θα αποφασίσουν τελικά, αλλά δείτε μια σπαρταριστή «ανάλυση» από την εφημερίδα...
των φωτομοντάζ:

«Θα ήταν επομένως πραγματική στρεψοδικία να αντιτάξει κάποιος ότι αν τυχόν παραιτηθεί ο Τσίπρας θα μπει δοτή κυβέρνηση στη θέση του. Είναι προτιμότερο να επιτελέσει το έργο δοτής κυβέρνησης η σημερινή κυβέρνηση, απαλλαγμένη από όσους διαφωνούν και εμπλουτισμένη με τους γνωστούς πρόθυμους;  Να γίνει δηλαδή δοτή μια κυβέρνηση που εκλέχθηκε σε συνθήκες ιδεολογικού και επικοινωνιακού πολέμου και ενσάρκωσε μέχρι πρότινος τις ελπίδες των λαών της  Ευρώπης; Έχουμε συναίσθηση που θα εκτιναχτεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής σε μια τέτοια περίπτωση; Ας παραιτηθεί λοιπόν η κυβέρνηση τώρα και ας αναλάβουν οι όποιοι Παπαδήμοι, για να έχουμε και μια κυβέρνηση να ρίξουμε.»

Το Τσίρκο του Σύριζα σε όλο του το μεγαλείο!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών