Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

Έπεσαν τα προσωπεία του πολιτικού συστήματος: Μόνη αντιμνημονιακή δύναμη η Χρυσή Αυγή!


Έπεσαν τα προσωπεία του πολιτικού συστήματος: Μόνη αντιμνημονιακή δύναμη η Χρυσή Αυγή!

Η υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου στο νέο αιματηρό μνημόνιο, έριξε οριστικώς και αμετακλήτως τις μάσκες του πολιτικού κατεστημένου, που λυμαίνεται τον τόπο, εδώ και 40 χρόνια. Ολόκληρη η χώρα έχει σοκαριστεί από την βαρύτητα των ταπεινωτικών μέτρων που υπέγραψε η «πρώτη φορά Αριστερά» συγκυβέρνηση και οι πολιτικοί αρχηγοί σύσσωμου του «δημοκρατικού» τόξου πανηγυρίζουν για την επίτευξη συμφωνίας.
Σας παραθέτουμε ενδεικτικά τις πρώτες δηλώσεις πολιτικών αρχηγών:

Φώφη Γεννηματά – ΠΑΣΟΚ: «Αποφύγαμε το Grexit, υπάρχει συμφωνία. Την αξιολογούμε. Η Κυβέρνηση να ...
κινηθεί γρήγορα, δεν έχει περιθώρια για άλλα λάθη»
Ευάγγελος Μεϊμαράκης – ΝΔ: «Με την επιλογή της συμφωνίας, η Ελλάδα πήρε μία ανάσα, ώστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να προσπαθήσει να ξαναβρεί το βηματισμό της μέσα στην Ευρώπη»
Σταύρος Θεοδωράκης – Ποτάμι: «Ο στόχος επετεύχθη. Η χώρα κρατήθηκε στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Αλέξης Τσίπρας τήρησε την τελευταία του υπόσχεση σε πείσμα όλων αυτών που ήθελαν να επιστρέψουμε στη δραχμή»
Η τραγική ειρωνεία για την εν Ελλάδι δημοκρατία είναι ότι ο Ελληνικός Λαός ψήφισε στις εκλογές εναντίον του μνημονίου, σε συντριπτικό ποσοστό. Αυτό το ποσοστό επαναβεβαιώθηκε με αυξητικές τάσεις και στο δημοψήφισμα. Παρόλα αυτά, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή!
Το γεγονός ότι στην δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής πρωτοστάτησε ναι μεν η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ υποχθονίως ο Σύριζα χειροκρόταγε, δεχόμενος παράλληλα κονδύλια απευθείας από την Μέρκελ για να βγάζει βιβλία με λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής, δείχνει και κάτι άλλο… Δείχνει την συμπαιγνία των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που μάχεται για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών