Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2015

Ουτέ τα...3% δεν πιάνουν τα νέα μνημονιακά αναχώματα του καθεστώτος στις κρυφές δημοσκοπήσεις

Γράφει ο Αινείας

Η "Εκλογολογία" είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες από όλα τα ΜΜΕ. Όλοι θεωρούν δεδομένο ότι οι εκλογές θα γίνουν και μάλιστα αρχίζουν και στοιχηματίζουν την ημέρα που θα διεξαχθούν.

Βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον "ξενοδόχο" που δεν είναι άλλος από τη βούληση του ελληνικού λαού που παρά την προπαγάνδα δεν τρώει... την "αντιμνημονιακή" ρητορεία των υπό σύσταση κομμάτων της βαυκαλίζουσας "αριστεράς", όπως αποδεικνύεται από τις δικές τους πηγές.

Για το κόμμα Λαφαζάνη έχουμε τα εξής σύμφωνα με ρεπορτάζ του periodista.gr, ως τη δυναμική που καταγράφει στην κοινωνία:
"ενώ ένα κόμμα Λαφαζάνη παίρνει περίπου....
1,5 με 2%..."

Σχετικά τώρα με το κόμμα Κωνσταντοπούλου έχουμε τις εξής πληροφορίες που απορρέουν από τις κρυφές δημοσκοπήσεις:
"Τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά. Σύμφωνα με την πηγή μας, ένα "κόμμα της Ζωής" θα κατέγραφε ποσοστό της τάξης του 1% στην έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του επιχειρηματία."

Από τα παραπάνω σημειώνεται το εξής:

Με τις υπάρχουσες συνθήκες να μου το θυμηθείτε.. Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν. Και η αιτία θα είναι ότι ο λαός αηδιασμένος από τα "μνημονιακά" κόμματα (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. και ΠΟΤΑΜΙ) θα ψάξει να εκφραστεί και πάλι αντιμνημονιακά. Και εκεί θα έχει ΜΟΝΟ μια επιλογή για ρεαλιστική κυβερνησιμότητα. Τη Χρυσή Αυγή.
 Καθώς από ότι φαίνεται έχει διαπιστώσει ότι τα κόμματα από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζάνης - Κωνσταντοπούλου) είναι αναχώματα και κόμματα διαμαρτυρίας, χωρίς καμιά παρέμβαση...

Με τις παραπάνω συνθήκες είναι τετελεσμένο ότι το σιωνιστικό σύστημα δε θα ρισκάρει μια πανωλεθρία των μνημονιακών δυνάμεων (όπως στην περίπτωση του  δημοψηφίσματος) και μια γιγάντωση της Χρυσής Αυγής και καταγραφής της επίσημα ως τη μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη του τόπου.

Υ.Γ.
Στη φωτογραφία προφανώς ο Λαφαζάνης εξηγεί στη "σύντροφο" Ζωή τι "θα πάρουν" αν κάνουν "αντιμνημονιακό κόμμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών