Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 09, 2015

Ο "μνημονιακός" ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αναστήσει τα "μνημονιακά" κόμματα όλου του Νότου και να θάψει όλη την... αριστερά! Η περίπτωση της Ισπανίας...

raxoi_podemos

Γράφει ο Αντίοχος

Μια από τις σημαντικές πολιτικές συνέπειες που θα έχει η προαποφασισμένη μνημονιακή στροφή της «πρώτης φοράς αριστεράς» στην Ελλάδα, θα είναι η καταβαράθρωση των αριστερών κομμάτων της Ευρώπης- και ειδικά της Νότιας, της… μνημονιακής.
Έτσι, και τρίτη κατά σειρά δημοσκόπηση που έγινε στην Ισπανία, αναδεικνύει πρώτο και με διαφορά το Λαϊκό Κόμμα (PP) –ας το χαρακτηρίσουμε «ΝΔ» της Ισπανίας- του μέχρι πρότινος «ετοιμοθάνατου» πολιτικά (λόγω της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής που εφάρμοζε), Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι, λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα του Κέντρου Κοινωνιολογικών Ερευνών (CIS), το PP συγκεντρώνει....
28,2% της πρόθεσης ψήφου, μεγαλώνοντας την απόσταση που το χωρίζει από το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PSOE) –ας το χαρακτηρίσουμε «ΠΑΣΟΚ» της Ισπανίας-, που συγκεντρώνει 24,9%.
Το αριστερό Podemos (Syriza-podemos-venceremos!) έχει περάσει στην τρίτη θέση, συγκεντρώνοντας το 15,7% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 23,9%, που συγκέντρωνε τον Ιανουάριο, δηλαδή πριν από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και όσων επακολούθησαν.
(ΥΓ) 1: Οι… κακές γλώσσες επιμένουν ότι στο άκουσμα των δημοσκοπήσεων, ο… νεκραναστηθείς –πολιτικά- Ραχόι έστειλε τις θερμές ευχαριστίες του και μια… αγκαλιά λουλούδια στον mister Tsipra. Λέτε να αληθεύει;
(ΥΓ) 2: ΣΥΡΙΖΑ, ο… νεκροθάφτης της ευρωπαϊκής αριστεράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών