Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 08, 2015

Τραγέλαφος Τσίπρα: Για το μεταναστευτικό θα συνεργαστούμε με… την Τουρκία!


Τραγέλαφος Τσίπρα: Για το μεταναστευτικό θα συνεργαστούμε με… την Τουρκία!

Δύο οι πιθανότητες: Ανικανότητα ή εντεταλμένη υπηρεσία;

Η Χώρα μας πλήττεται εδώ και μήνες από ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο άγγιξε τα 55.000 άτομα μηνιαίως, μέχρι στιγμής. Σύσκεψη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να καταρτιστεί το σχέδιο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο μας έρχεται από την Τουρκία.
Τι ανήγγειλε, λοιπόν, ο Τσίπρας, κάνοντας δηλώσεις στο περιθώριο αυτής της σύσκεψης; Πρώτον ότι.....
θα πρέπει να δοθούν περισσότερα κονδύλια στις διάφορες ΜΚΟ – σφραγίδες, που ουδέν έργο επιτελούν πέραν της σίτισης μελλοντικών αριστερών βουλευτών. Δεύτερον ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την… Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα!
Το πρώτο το αντιπαρερχόμαστε καθώς έχει φανεί από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης Σύριζα, ότι τους απασχολεί η εξυπηρέτηση και χρηματοδότηση της εσωκομματικής τους πελατείας, σαν το παλιό Πασόκ. Το δεύτερο, όμως, είναι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής και του «συνδρόμου της Στοκχόλμης».
Η Ελλάδα που βιώνει ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο είναι μετουσίωση τουρκικού συντεταγμένου σχεδίου, θα.. συνεργαστεί με την Τουρκία για ακύρωση του σχεδίου της. Με την ίδια ακριβώς λογική ο Σύριζα συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τους διεθνείς τοκογλύφους για την… ακύρωση της λιτότητας.
Η μόνη συνεργασία που μπορεί να υπάρξει με την Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα, είναι η περαιτέρω ένταση του φαινομένου και μάλλον αυτός είναι ο σκοπός του Σύριζα, έτσι ώστε να φτιάξει πιο γρήγορα ψηφοφόρους με το νέο αντισυνταγματικό έκτρωμα απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών