Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

Ο Πασαλάρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το καθεστώς: «Η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει διψήφια ποσοστά»

Πληθαίνουν οι φωνές και οι γραφίδες εντός του «συνταγματικού τόξου», οι οποίες αναγκάζονται να παραδεχτούν (η αλήθεια είναι ότι το κάνουν με βαριά καρδιά) ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μια μεγάλη δυναμική, η οποία έχει συνεχή αυξητική τάση. Στον κατάλογο προστέθηκε και ο σύμβουλος έκδοσης της Real News Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος έγραψε, μεταξύ άλλων, τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

«Δυστυχώς ο Αύγουστος, πλούσιος σε πολύ σημαντικά για την πατρίδα γεγονότα, κλείνει μέσα σε ατμόσφαιρα σφοδρού πολιτικού φανατισμού. Αλλά και κομματικού «αλληλοσπαραγμού» που κατέληξε...
στην γέννηση εφταμηνίτικου «νεογνού» με πατέρα διψασμένο για εξουσία τέως ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ. Μέσα σε όλα έλαμψαν εκτυφλωτικά και δυο - τρεις ετερόφωτοι «αστέρες» από εκείνους που αγνοούν ότι όσο πιο απότομα ωθείται κανείς στα ύψη, τόσο πιο γρήγορα πέφτει και ξεχνιέται. «Μέσα σε όλα» όμως ας μην εκπλαγούμε αν ιδούμε και την Χρυσή Αυγή να αγγίζει διψήφιο ποσοστό!»

Ο Πασαλάρης γνωρίζει με την εμπειρία του τι συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό και προετοιμάζει τους αναγνώστες του (και όχι μόνον) για την ημέρα των εκλογών, κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελέσει την «δυσάρεστη έκπληξη», με τον αριθμό ψήφων που θα λάβει. Έναν αριθμό, τον οποίο ο Πασαλάρης λέει ότι θα αγγίξει «διψήφιο ποσοστό!».

Μία τέτοια προοπτική είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πονοκέφαλο για όλα τα συστημικά κόμματα, αλλά ταυτόχρονα και πηγή ελπίδας για την Πατρίδα και τον Λαό, για την ενδυνάμωση της Εθνικής Αντιπολίτευσης δια μέσου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Γιώργος Μάστορας

2 σχόλια:

  1. Πασαλάρη εμείς η πλέμπα να ξέρεις ότι αισθανόμαστε μια χαρά με την ΧΑ. Που το είδες το δυσάρεστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι διαθέσιμος ο σύνδεσμος τού άρθρου στην Real News;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών