Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

Καθημερινή: Ο άγνωστος “Χ”ρυσή Αυγή που θα καθορίσει τις εκλογές

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Επί ένα και πλέον μήνα η καθεστωτική  «Καθημερινή», δια μέσω των αρθρογράφων της, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κίνδυνος που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας δεν αφήνουν περιθώρια φαιδρών πολιτικών ελιγμών, μιας και φέρουν το Λαϊκό Σύνδεσμο κοντά σε διψήφια εκλογικά ποσοστά. Πάντως, μετά την «εσφαλμένη» εκτίμηση των δημοσκοπικών εταιρειών όσον αφορά το δημοψήφισμα, ίσως αρχίζουν να μας βλέπουν με άλλο μάτι. Είδομεν.

Το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινή της Κυριακής», δεν αναφέρεται ευθέως στην ανοδική τάση της Χρυσής Αυγής, αλλά το δείχνει με έμμεσο τρόπο. Ιδού τι αναφέρει στο πρωτοσέλιδο: «Κάλπες σε θολό τοπίο/ «άγνωστο Χ» στην εκλογική εξίσωση θα αποτελέσει,...
πιθανότατα, το μεταναστευτικό, στη διαχείριση του οποίου η κυβέρνηση έχει επιδείξει ολιγωρία και ανεπάρκεια/κλειδιά των επερχόμενων εκλογών θα αποτελέσουν, ο ΕΝΦΙΑ, η φορολόγηση των αγροτών, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και η έκταση της αντιμνημονιακής ψήφου στον απόηχο του δημοψηφίσματος».

Το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής» πέρα από τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής που ευαγγελίζεται, εμμέσως, χρησιμοποιείται και ως δούρειος ίππος για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Είναι σαν να δείχνει στους δυνάστες που μας εξουσιάζουν ότι, οι εξόφθαλμες πολιτικές ενέργειες που εφάρμοσαν αλλά και θα εφαρμόσουν στο μέλλον, εκτός της κοινωνικής εξαθλίωσης που θα επιφέρουν, θα σημάνει και την αρχή του τέλους τόσο για τους φαύλους πολιτικούς όσο και για το δημοσιογραφικό κατεστημένο.

Το δημοσίευμα της «Καθημερινής» είναι σαν να φωνάζει στο αντισυνταγματικό τόξο και να του λέει: «Ξυπνήστε, κάντε κάτι, έρχεται η Χρυσή Αυγή». Οι καμπάνες από την «Καθημερινή» αλλά και από τα υπόλοιπα καθεστωτικά ΜΜΕ όπου, ξαφνικά το λαθρομεταναστευτικό και οι οικονομικές επιπτώσεις του 3ου μνημονίου έγιναν πρώτο θέμα στην ειδησεογραφία τους, δείχνει πανικό. Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας, «μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα». Από τη μία θέλουν να επισημάνουν στο πολιτικό κατεστημένο τις ατέλειές του, συνάμα από την άλλη μεριά επιβεβαιώνουν,  θέλοντας και μη, την ορθή κρίση της Χρυσής Αυγής.

Τιμή μας και καμάρι μας κυρίες και κύριοι που απαρτίζεται το δημοσιογραφικό καστ της «Καθημερινής». Σας ευχαριστούμε που μας επαληθεύεται με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα. Εμείς όμως, κυρίες και κύριοι της «Καθημερινής», δεν χρειαζόμαστε ούτε τις δημοσκοπήσεις αλλά ούτε και τα άρθρα σας για να επιβεβαιωθούμε. Εμείς δεν είμαστε κλεισμένοι στα γραφεία μας. Εμείς αφουγκραζόμαστε την κοινωνία γιατί σε καθημερινή βάση βρισκόμαστε ανάμεσά της. Μετράμε τον παλμό της κοινωνίας, που ετοιμάζεται να «χτυπήσει κόκκινο», αυτοπροσώπως.

Και αν για την «Καθημερινή» ο «άγνωστος Χ» παραμένει άλυτη εξίσωση, στα μάτια των απλών πολιτών ο « άγνωστος Χ» δεν είναι άλλος από τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών