Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2015

Το ανθελληνικό καθεστώς διώκει έναν αστνομικό επειδή τόλμησε να στηρίξει δημοσίως συνάδελφό του και όχι τους λαθρομετανάστες!!!


Νέα δίωξη στον αστυνομικό Δημήτρη Μακρή, διότι υπερασπίστηκε συνάδελφό του και όχι ασύδοτους λαθρομετανάστες

Η επιστολή του αστυνομικού και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή, Δ. Μακρή, αναφορικά με την στοχοποίηση και τιμωρία συναδέλφου του στην Κω επειδή απώθησε λαθρομετανάστη, υπήρξε η αιτία νέας πειθαρχικής, εις βάρος του, δίωξης!

Η νέα πειθαρχική δίωξη αιτιολογείται κατά τρόπο κωμικό, με ανάκληση προηγούμενης απόφασης επιβολής προστίμου ύψους 30 ευρώ και διενέργεια νέας Ε.Δ.Ε. για το ίδιο ζήτημα!

Καθίσταται σαφές οτι....
η προάσπιση της νομιμότητας και η πίστη στην εφαρμογή των συνταγματικών κανόνων, αποτελούν για ένα αντεθνικό Κράτος αφορμή διώξεων με στόχο την καλλιέργεια φόβου στον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Στην επισήμανση των μάχιμων αστυνομικών για προσήλωση της ηγεσίας τους στην διαφύλαξη του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους, εκείνη απαντά με εκδικητική μανία και πειθαρχικές διώξεις.
Αντίθετα όμως από τις προσδοκίες που τρέφει το αντεθνικό Κράτος, το μόνο που επιτυγχάνει μέσω παρόμοιων μεθοδεύσεων είναι να χαλυβδώνει την πίστη στο δίκαιο του Εθνικού Αγώνα για την υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών