Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ΠΡΩΤΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ είχε ξεκινήσει και αποκαλύψει το παραδικαστικό κύκλωμα του "Παναθηναϊκάκια" και της ΝΔ!


Το διαβάσετε πρώτα στο xagr.net: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ προϊστάμενος της Εισαγγελίας ο «Παναθηναϊκάκιας»

Βοά εδώ και μερικές μέρες ο Τύπος σχετικά με τον παράνομο Εισαγγελέα, «Παναθηναϊκάκια» και τις υποθέσεις που έχει αυτός χειριστεί σκανδαλωδώς, για χάρη της εξουσίας των κλεπτοκρατών. Πρώτα το περιοδικό Hot Doc, στα τέλη Ιουλίου, και στη συνέχεια οι εφημερίδες Kontra News, Παραπολιτικά και Δημοκρατία, ασχολήθηκαν με τα έργα και τις ημέρες του συγκεκριμένου υποχείριου του Σαμαρά, ο οποίος με προκλητικές μεθοδεύσεις έκλεισε στη φυλακή αθώους ανθρώπους, απουσία κατηγορητηρίου.
Προμετωπίδα των επίμαχων ρεπορτάζ είναι οι μεθοδεύσεις του σαμαρικού παρακράτους, προκειμένου ο Ντογιάκος από...
προϊστάμενος των ανακριτριών, να προαχθεί στην θέση του Διευθύνοντα της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και να συνεχίσει τις μεθοδεύσεις του εναντίον της Χρυσής Αυγής από εκεί. Ουσιαστικά έγινε το πρωτοφανές στα χρονικά, ο Ντογιάκος να συντάξει την πρότασή του ως προϊστάμενος ανακρίσεως, με τα όσα αίσχη είχε κάνει, και ακολούθως να τοποθετηθεί προϊστάμενος της εισαγγελίας που είχε ως έργο να κρίνει την πρότασή του.
Όλα αυτά έγιναν γνωστά στον πολύ κόσμο τώρα, τον Αύγουστο του 2015. Είναι, όμως, φρέσκιες οι αποκαλύψεις; Θυμίζουμε απλά τι έγραφε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στις 30 Νοεμβρίου του 2014, 8 μήνες πριν:
Προαγωγή - ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ντογιάκου: Ο Σαμαράς ανταμείβει τις «καλές» του υπηρεσίες
Προήχθη σε Διευθύνοντα της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ώστε να ταιριάζει με την παροιμία «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»
Πριν ένα μήνα υπήρξαν εκλογές για την εκλογή του Διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Εκ των εκλογών ορίστηκε επικεφαλής ο Παναγιώτης Καραγιάννης, τον οποίο και παραίτησαν άρον – άρον, διά της προαγωγής, έτσι ώστε να εκλεγεί το υποχείριο του Σαμαρά, Ντογιάκος. Σε όλους τους δικαστικούς κατέστη σαφές ότι η διαδικασία θα επαναλαμβανόταν όσες φορές χρειαζόταν, έως ότου εκλεγεί ο Ντογιάκος για την συγκεκριμένη θέση.
Αδιάψευστες δικαστικές πηγές μας μαρτυρούν ότι οι μεθοδεύσεις και οι πιέσεις προς τους δικαστικούς υπήρξαν αφόρητες και εξευτελιστικές του θεσμού, σε σημείο επτά από τους δέκα αρχαιότερους  να δηλώσουν εξαίρεση από την φαιδρή διαδικασία, ενώ άλλοι συνάδελφοι τους επέλεξαν να αγνοήσουν την καθαρή πολιτική εντολή να ψηφίσουν το υποχείριο του Σαμαρά, ο οποίος εξελέγη οριακά. Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν σημασία, αφού οι εκλογές θα επαναλαμβάνονταν μέχρι να βγει. Όσες φορές και αν απαιτούνταν.
Ο λόγος της προαγωγής Ντογιάκου είναι διπλός. Πρώτον για να τον ευχαριστήσουν για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο Ντογιάκος, πέρα από συντάκτης της καταγέλαστης «πρότασης», που χαρακτηρίζει «μέλος εγκληματικής οργάνωσης», όποιον έχει ρόπαλο του μπέιζμπολ και στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ομιλίες και το ταλέντο του Ντογιάκου στο μυθιστόρημα, είναι και ο υπεύθυνος της προανακριτικής διαδικασίας, του αίσχους που πολλάκις παραβίασε τους νόμους και τα προσχήματα και προφυλάκισε ανθρώπους, χωρίς να τους αποδώσει κατηγορίες για οποιοδήποτε έγκλημα.
Εν τέλει, όποια και αν ήταν αυτή, ο Ντογιάκος έθεσε την πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών, προκειμένου αυτό να εκδώσει το τελικό βούλευμα, παραπομπής ή μη των κατηγορουμένων σε δίκη. Και άξαφνα με δόλιες μεθοδεύσεις προήχθη σε προϊστάμενος ή διευθύνων της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δηλαδή του Συμβουλίου Εφετών. Δεν χρειάζεται τώρα να πάρει την Τσάμη ο Μπάμπης, έχει το υποχείριο του Σαμαρά, Ντογιάκο, στην εν λόγω θέση. Ελπίζουν, λοιπόν, με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουν την σκευωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών