Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2015

Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης: Έπεσαν για τα σύνορα που αρνείται ο Τσίπρας


Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης: Έπεσαν για τα σύνορα που αρνείται ο Τσίπρας

Αίσχος και ντροπή αποτελούν τα όσα ξεστόμισε το βουτυρόπαιδο, το οποίο για επτά μήνες ως πρωθυπουργός τα έκανε… θάλασσα, με την επιεικώς άσχετη και γελοία τοποθέτησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου στην ΔΕΘ σχετικά με την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της Χώρας μας: «Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέρω;» είπε ο ανίδεος Τσίπρας, προσβάλλοντας με την στάση του αυτή όλους τους Έλληνες που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Ελληνικότητα του Αιγαίου Πελάγους.
Το κακομαθημένο αυτό πλουσιόπαιδο προφανώς δεν έχει ακούσει τα ονόματα των Βλαχάκου, Γιαλοψού, Καραθανάση, οι οποίοι δολοφονήθηκαν στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996. Αλλά, δυστυχώς, οι...
άσχετοι και οι ανίκανοι δεν είναι πάντοτε και ακίνδυνοι. Όταν κατέχουν υψηλά θεσμικά αξιώματα γίνονται πολύ επικίνδυνοι.
Από την άλλη μεριά, αξίζει να σημειωθεί η σχετικά υποτονική στάση της ΝΔ γι’ αυτή την απίστευτα απαράδεκτη δήλωση του Τσίπρα, καθώς είχε την ευκαιρία «να χαλάσει τον κόσμο». Φαίνεται, όμως, ότι το φιλελεύθερο-διεθνιστικό DNA που ρέει στις φλέβες της, σε συνδυασμό με την πολύ πιθανή δημιουργία του «μεγάλου συνασπισμού» μετά τις εκλογές, τους ωθεί σε χαλαρές και τυπικές επί της ουσίας αντιδράσεις. Έτσι κι αλλιώς, πάντοτε η ΝΔ ήταν έρμαιο στις διαθέσεις της αριστεράς, αρνούμενη να δεχθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη και τις γκάφες που από την φύση της η αριστερά δημιουργεί.
Μόνο οι Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορούν να σταθούν εμπόδιο στις παρακμιακές εκδηλώσεις του εθνομηδενισμού, της πολυπολιτισμικότητας και των ανοιχτών συνόρων.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών