Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2015

Αποθεωτική υποδοχή για τους Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Αποθεωτική υποδοχή για τους Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε περιοδεία υποψηφίων και στελεχών της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο της πόλης του ιστορικού μας λιμανιού.
Παρόντες ήταν οι εξής Συναγωνιστές: O Βουλευτής Β' Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, ο  Βουλευτής Α' Πειραιώς, Νικόλαος Κούζηλος, o Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, το Μέλος της Κ.Ε. Σωτήρης Δεβελέκος, καθός και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος.

Παρά την αισχρή καθεστωτική προπαγάνδα, τους τόνους λάσπης και τα ψέματα ενόψει των....
εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, η Χρυσή Αυγή παραμένει ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου που στέκετε εμπράκτως στο πλευρό του Έλληνα πολίτη. Έχοντας κλειδώσει χωρίς καμία αμφιβολία την τρίτη θέση, και αναμένοντας να αναλάβουμε καθήκοντα αξιωματικής αντιπολίτευσης και επίσημα αφού ανακοινωθεί η συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ, ο Αγώνας μας συνεχίζεται πιο δυνατά και πιο έντονα από ποτέ.

Η συκοφαντία δεν μας λύγισε ποτέ, έχουμε υποστεί πολύ χειρότερα, μα αποδεδειγμένα αντέξαμε. Τα παπαγαλάκια του συστήματος μπορούν να απομονώσουν όσες φράσεις θέλουν διαστρεβλώνοντας το νόημα της εκάστοτε ομιλίας ή πρότασης, η φράση που ακούμε όμως εμείς καθημερινά από τον ελληνικό λαό είναι μία και δεν πρόκειται να αλλάξει: "Συνεχίστε! Είστε η μοναδική μας ελπίδα!"

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ - βίντεο:



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών