Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Κυνικός ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο: Θα ξεπουλήσουμε τη χώρα και θα την γεμίσουμε λαθρομετανάστες!


Κυνικός ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο: Θα ξεπουλήσουμε τη χώρα και θα την γεμίσουμε λαθρομετανάστες!

Την πρώτη επίσημη συνεδρίασή του είχε πριν λίγη ώρα το νέο υπουργικού συμβούλιο της «δεύτερης φοράς αριστερά», κατά την οποία υπήρξε δημόσια εισήγηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Καταρχάς αξίζει να τονιστεί ότι το «μικρό κι ευέλικτο» σχήμα που υποσχέθηκε ο Τσίπρας αποτελείται από 46 άτομα, με αποτέλεσμα να μην χωράνε όλοι στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα η αίθουσα να θυμίζει λεωφορείο σε ώρα συμφόρησης.
Στην εισήγησή του ο Τσίπρας θύμισε έντονα τα συνεχή «ΘΑ» του Ανδρέα Παπανδρέου. Και τι δεν υποσχέθηκε... Όσα απέφυγε να κάνει τόσους μήνες, δήθεν θα τα κάνει τώρα. Μέχρι και ότι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά ακούσαμε, γεγονός με το οποίο γελάει ο κόσμος, αφού ο....
Σύριζα στην προηγούμενη θητεία του δεν έπραξε τίποτα για την διαφθορά, αλλά αντιθέτως φρόντισε να παραγραφούν αδικήματα βαριά που αφορούν τη νουδούλα και το ΠΑΣΟΚ.
Το κεντρικό σημείο της εισήγησής του, ήταν ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα. Βεβαίως έκανε λόγο για «ανοιχτά ζητήματα» και «διαπραγμάτευση», όμως αυτό έχει ξεκαθαριστεί από τους διεθνείς τοκογλύφους ότι δεν γίνεται. Αυτό, όμως, που έθεσε ως κύριο έργο της κυβέρνησης ο Τσίπρας είναι η λειτουργία του νέου ταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, το οποίο όπως είπε πρέπει να λειτουργήσει άμεσα και να φέρει και αποτελέσματα, δηλαδή να ξεπουλήσει άμεσα τον πλούτο της χώρας.
Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο Τσίπρας επιβεβαίωσε την συνέχιση της πολιτικής της κυρά Τασίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα ώστε η χώρα να μπορέσει να δεχτεί όλους τους λαθρομετανάστες. Ειδικότερα, είπε ότι δεν χωρά σε αυτό το θέμα «ρατσισμός» και «ξενοφοβία», κοινώς κάλεσε τους Έλληνες να σταματήσουν να αντιδρούν και να αποδεχτούν ότι η χώρα μας θα γίνει αποθήκη λαθρομεταναστών.
Εξήρε δε, όπως είχαμε προβλέψει, την άνευ νοήματος απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, χαρακτηρίζοντάς την ως «επιτυχία».
Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι θα συνεχιστεί η εθνοαποδομητική πολιτική στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, με επικοινωνιακά τρικ και πομφόλυγες για να εξημερώνονται τα ήθη των «ιθαγενών», οι οποίοι βλέπουν να υποβαθμίζεται η ζωή τους για την ικανοποίηση των μαρξιστικών ιδεοληψιών των συγκυβερνώντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών