Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015

Είναι πραγματική η πόλωση; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Είναι πραγματική η πόλωση; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι δημοσκοπήσεις, τα στημένα παιχνίδια και οι εκλογές που έρχονται
Αμέσως μετά την αναγγελία των εκλογών άρχισε ένας ποταμός δημοσκοπήσεων να δημοσιεύεται στις εφημερίδες και να μεταδίδεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όλοι γνωρίζουν σε αυτή τη χώρα ότι το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων λειτουργεί σαν μέσο όχι διαπιστώσεως των προθέσεων της κοινής γνώμης, αλλά σαν μηχανισμός χειραγωγήσεώς της. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να αποδεχθεί κανείς ότι είναι ατυχής.
Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επί παραδείγματι σε όλες τις....
εκλογές την εμφάνιζαν σε πολύ κατώτερη θέση από αυτήν την οποία τελικά κατέκτησε ενάντια σε προβλέψεις, δημοσιεύματα και προπαγάνδα. Προπαγάνδα η οποία έχει σαν κύριο μέσο της, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις μεγάλες εφημερίδες.
Ας θυμηθούμε όμως και τις εθνικές εκλογές, του Ιανουαρίου. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις τότε εμφανιζόταν μικρή η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας. Η πρόβλεψή τους αυτή δεν επιβεβαιώθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές με 8 μονάδες διαφορά! Ας έλθουμε τώρα στο πλέον πρόσφατο γεγονός, αυτών των δημοσκοπήσεων για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Και στην περίπτωση αυτή όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έπεσαν πανηγυρικά έξω! Εμφάνιζαν την διαφορά μεταξύ του ναι και του όχι στις 3 περίπου μονάδες και αυτή ξεπέρασε τις 20!
Ας εξετάσουμε τώρα τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Πάλι εμφανίζουν οριακή την διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας και αυτό είναι ευκολονόητο ότι ωφελεί και τα δύο παραπάνω κόμματα, αφού δημιουργεί ένα κλίμα πολώσεως και οδηγεί τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους στην μια ή την άλλη πλευρά. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο των δημοσκοπήσεων αυτών είναι τα υψηλά ποσοστά που δίνουν στην Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Να έχει σχέση αυτό με το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων μονίμως αποτυχών εδώ και δεκαετίες δήλωσε ότι θα είναι υπέρ του μνημονίου και ότι η Μέρκελ έσωσε την Ελλάδα; Και πως είναι δυνατόν έναν πολιτικό και ένα κόμμα, το οποίο χλεύαζαν επί δεκαετίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες ξαφνικά να τον αγάπησαν και να του αφιερώνουν ατέλειωτο τηλεοπτικό χρόνο και δισέλιδα αφιερώματα στις κυριακάτικες εφημερίδες;
Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτήν την φορά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι προσεκτικές. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες την εμφανίζουν σταθερά τρίτο κόμμα με μικρή όμως διαφορά από το τέταρτο. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουμε αυτό δεν ισχύει. Το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι σημαντικά μεγαλύτερο και το αποκρύπτουν… Το αποκρύπτουν γιατί στην περίπτωση που το εμφανίσουν μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δεν αιφνιδίασαν καθόλου την Ευρώπη και τους δανειστές. Απεναντίας όλα δείχνουν ότι τις ήθελαν για να καθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Εάν δε μελετήσουμε σε βάθος τα αποτελέσματα, τα οποία εμφανίζουν, το σχέδιό τους είναι μια σταθερή και με μεγάλη πλειοψηφία κυβέρνηση, η οποία θα εφαρμόσει το τρίτο και πλέον σκληρό μνημόνιο εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Στα σχέδιά τους υπάρχει ένα μελανό σημείο. Υπάρχει κάτι το οποίο προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξουδετερώσουν. Θέλουν δηλαδή με απλά λόγια και αυτό είναι ευκρινές μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. και αυτός είναι ο μόνος συνδυασμός ο οποίος θα δώσει σταθερή κυβέρνηση με μεγάλη πλειοψηφία. Εάν όμως, έλθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα, τότε θέλουν δεν θέλουν, θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση και αυτό αποτελεί μια μεγάλη ανατροπή στα σχέδιά τους, αφού είναι βέβαιον ότι μία ενδεχόμενη κυβέρνηση Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη πολιτική φθορά και το μέλλον θα αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν  μία μεγάλη πολιτική δύναμη στον δημόσιο βίο.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών