Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2015

Στα....τέσσερα και εσύ ρε "Βαγγέλα";!

meimarakis_sta_tesera
Πώς φαίνεται ότι δεν είσαι της… γερακίνας γιος! Ο Βαγγέλης της ΝΔ στην προεκλογική του ομιλία στην Ομόνοια έδωσε το… δείγμα της πολιτικής του κόμματός του σαν νέος Καμμένος: Έπεσε ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Τάμα έκανε; Αν χάσει στις εκλογές να μην τον βγάλουν από προσωρινό αρχηγό της ΝΔ; Δεν είναι εκεί η Παναγιά της Τήνου Βαγγέλα! Άσε που άργησες και κανα μήνα… Τι ήθελε άραγε να μας δείξει ο ….ποιητής; Ότι ο ίδιος και ο Τσίπρας αν συγκυβερνήσουν θα στέκονται στα....
τέσσερα μπροστά στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε ή ότι έτσι θέλει να στήσει τον ελληνικό λαό; Στα τέσσερα; Το πρώτο το γνωρίζουμε ήδη Βαγγέλη μ’, με τα μνημόνια που υπογράψατε όλοι μαζί με τον ψευτράκο, αλητάκο και πονηρούλη όπως αποκάλεσες τον τρομοκρατημένο ή πουλημένο Τσιπράκο που αποδείχτηκε κι αυτός πολύ λίγος και δεν σεβάστηκε την ετυμηγορία των πολιτών στο δημοψήφισμα. Όσο για το δεύτερο, δεν νομίζω ότι θα το επιτύχετε αν κρίνω από το 62% του ΟΧΙ που βροντοφώναξε σε όλους εσάς τους λάτρεις των μνημονίων και στα ξένα αφεντικά σας ο ελληνικός λαός.
Η εντολή του ελληνικού λαού ήταν σαφέστατη: «τζάμπα δανεικά, χωρίς μνημόνια και μέσα στην ευρωζώνη». Είναι κομμάτι δύσκολο να καταφέρετε να στήσετε εσείς αυτόν τον λαό στα τέσσερα. Είναι συνήθως περήφανος λαός, μέχρι να αρπάξει τις μηχανές από τις βάρκες των λαθρομεταναστών και να τις πουλήσει στους λαθροδιακινητές. Πιάνεται ο έλληνας; Δεν τον έστησαν στα τέσσερα ούτε τα 400 χρόνια τούρκικης σκλαβιάς ούτε οι Γερμανοί στην κατοχή,  δεν τον έστησε στα τέσσερα κανένας κατακτητής και περιμένετε να τον στήσετε στα τέσσερα εσείς οι πουλημένοι πολιτικοί νάνοι μαζί με τα φιλαράκια σας τους τοκογλύφους;  Πάντα ξεφεύγαμε δοθείσης ευκαιρίας. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η στάση, την …αποφεύγω Βαγγέλα μ’. Έχω πρόβλημα με τη μέση, δεν μ’ αρέσει να σκύβω, ούτε να στήνομαι σε κανέναν. Δε λέω, θα μπορούσα να γίνω κι εγώ σαν κι εσάς …γ@μ@ τα παιδιά, αλλά θα με πονέσει ο κ@λος μου. Πάντα ορθός και με το κεφάλι ψηλά τραβώ στη ζωή. Βλέπεις εμείς εδώ στην  Άρτα, …Συγγρού δεν έχουμε και δεν ξέρουμε από τέτοια. Εκείνο όμως που λέμε εδώ είναι ότι το μουστάκι είναι ο φερετζές του…. (μπιπ!!!) βαμμένο κι άβαφο. Γι’ αυτό άσε τις ψευτομαγκιές για εσωτερική κατανάλωση των καμένων βούρλων που σε στηρίζουν και κάνε τη γυμναστική σου μιας κι έχεις τρελό πόθο και παρακαλάς τον Αλέξη να συγκυβερνήσετε στημένοι στα τέσσερα. Αυτό που ακούγεται δεν είναι το …παγκόσμιο κραχ είναι ο απόηχος από τα νταούλια, Αλέξη μ’. Ευτυχώς που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Ραλλία Χρηστίδου να μας βγάλει από τα μνημόνια, για να σηκώσουμε και τον Πανοκαμμένο που τόσους μήνες είναι …πεσμένος στα τέσσερα.
Αναρωτιέμαι πόσα ΠΑΣΟΚ είναι τελικά υποψήφια; Γιατί και του Τσίπρα οι παλαιοπασόκοι του μείνανε.  Η Φώφη, ο Σταύρος που θέλουν να συγκυβερνήσουν με όλους τους άλλους και στηρίζουν τα μνημόνια… μη διακόπτετε μετράω τώρα. Βάλανε οι ποταμίσιοι το εκλογικό περίπτερο πάνω σε διάβαση τυφλών και από την άλλη φωνάζουνε: μένουμε Ευρώπη! Ο Σταύρος λέει πώς το αφεντικό του, είπε να του δώσουμε δέκα. Του στείλαμε τώρα τα …πέντε και τα άλλα πέντε την Κυριακή. Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν λένε ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!! με …αναγέρωση. Θεώρησαν αναγκαία την επιστροφή Λαλιώτη, όμως εγώ κρίνω πιο απαραίτητη την επιστροφή Τσουκάτου σε …επιτροπή διαφάνειας! Τέτοια νιάτα! Αφού πέρασα από εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και μύριζε σκατίλα! Το ότι γίναμε με τη λαθρομετανάστευση η τουαλέτα της Ευρώπης, είναι γνωστό, γιατί όμως δεν τραβάει κανείς το καζανάκι είναι η απορία μου.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι οι δημοσκοπήσεις. Βάζουν ό,τι ποσοστό θέλουν και μετά πετάνε και ένα 17% αναποφάσιστους. Ότι και καλά έχουμε και γ@μώ τις επιλογές κι εμείς τους κάνουμε …ναζάκια. Και ένα 10% ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, για να πουν ότι και καλά τους το κρύβαμε τι θα ψηφίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι όσοι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή συνήθως δεν το λένε για ευνόητους λόγους. Κι έτσι τι να κάνουν και οι δημοσκόποι εδώ στην Άρτα ψήνουν τις γριές μήπως και τους απαντήσουν. Μια γριά τους απάντησε: «Αλτζχάιμερ !» αλλά δεν …έμειναν ικανοποιημένοι. Τελικά με βάση τις απαντήσεις, πρώτο κόμμα στην περιοχή μας θα βγει το «γ… το σπίτι τους» το «άει στο κόρακα Τσιπρομεϊμαράκηδες», το «Σταύρο, κάθε φορά που περνάω από …διόδια, σε θυμάμαι !» και το «άμα σου πω, τι θα μου δώκεις μανίτσα μ’». Γι’ αυτό σας λέω δεν ξεγελιέται ο έλληνας κι ας νομίζουν κάποιοι ότι τον δουλεύουν. Ξανά προς τη δόξα τραβά με το κεφάλι ψηλά και χωρίς …επικύψεις Βαγγέλα μ’!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών