Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

Guardian: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τα Μνημόνια και την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους


Guardian: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τα Μνημόνια και την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους

Πριν από λίγες ημέρες η εθνική εφημερίδα «Εμπρός» περιείχε άρθρο περί της ολλανδικής «αντιβασιλείας», όπου περιγράφονταν οι υπεραρμοδιότητες του Ολλανδού Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Κομισιόν, Μάαρτεν Φερβέι.
Όπως έγραφε η «Εμπρός», τα μέλη της ομάδας του συγκεκριμένου τεχνοκράτη των Βρυξελλών, κατ’ ουσία θα «συγγράφουν όλα τα νομοσχέδια που θα περάσουν από την Ελληνική Βουλή, π.χ. όπως τις νέες ρυθμίσεις για την φορολογία εισοδήματος, τις αλλαγές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού που περιλαμβάνει την εξόντωση των μελλοντικών συνταξιούχων, έως την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς και της ενεργειακής πολιτικής.»
Τα ίδια αναφέρει, ουσιαστικά, σήμερα με ...
άρθρο της η εφημερίδα “Guardian”, η οποία φιλοξενεί αφιέρωμα για τον συγκεκριμένο τονίζοντας ότι «παρότι λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομά του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πώς θα ψηφίσουν κάνει λίγη διαφορά για το τι θα συμβεί στη συνέχεια».
«Οι Ελληνες καλούνται στις κάλπες την Κυριακή. Ομως, όποιος κι αν είναι ο επόμενος «ένοικος» του Μεγάρου Μαξίμου, δεν θα διοικεί τη χώρα. Η συγκεκριμένη «τιμή» θα ανήκει σε έναν «κουστουμαρισμένο» Ολλανδό οικονομολόγο των Βρυξελλών, με τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Κομισιόν».
Κοινώς, όπως αναφέρει η εφημερίδα και λέει η κοινή λογική του μέσου Έλληνα που παρακολούθησε στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών τους Τσίπρα και Μεϊμαράκη να συμφωνούν στην εφαρμογή του τρίτου αριστερού μνημονίου, όποιος και να καταλήξει εν τέλει στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ελληνικός Λαός θα βιώσει την ραγδαία φτωχοποίηση που προβλέπει το τρίτο αριστερό μνημόνιο, χωρίς αποκλίσεις.
Όπως γράφει σχετικώς η “Guardian”: «Παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και από τα δύο κόμματα που προηγούνται πως αν εκλεγούν θα προσπαθήσουν να αμβλύνουν τις επιπτώσεις, τα μέτρα διαμορφώνουν ένα δύσκολο νομοθετικό πρόγραμμα από το οποίο ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, όποιο κι αν είναι το όνομά του, θα το βρει δύσκολο- αν όχι αδύνατο- να να αποκλίνει.»
Δεν βλέπει, λοιπόν, η εφημερίδα διέξοδο από τα μνημόνια και την υποταγή, είτε υπερψηφιστεί ο Σύριζα, είτε υπερψηφιστεί η ΝΔ. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη φυλλάδα εκφράζει τις απόψεις των διεθνών τοκογλύφων, είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι προϊόν μίας εσωτερικής θριαμβολογίας για την επίτευξη της πλήρους υποταγής της χώρας στα κελεύσματά τους και την ουσιαστική ακύρωση της όποιας εκλογικής διαδικασίας, αφού ασχέτως αυτής την χώρα θα την κυβερνούν υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων.
Για τους πολιτικάντηδες, λοιπόν, το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιος από τους δύο θα απολαύσει το Μέγαρο Μαξίμου, εφαρμόζοντας το εθνοκτόνο Μνημόνιο και ψηφίζοντας τους νόμους της ολλανδικής «αντιβασιλείας». Για τους Έλληνες, όμως, το διακύβευμα των εκλογών είναι να δοθεί ένα τέλος στην κατρακύλα των μνημονίων και της φτωχοποίησης των Ελλήνων. Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έχει δώσει σε άρθρο της, προ ημερών, η ίδια εφημερίδα, αλλά και ο επενδυτικός όμιλος Nomura. Παραθέτουμε:
Guardian: «Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη, καθώς έχει αναπτύξει αντιμνημονιακό λόγο σε μία χώρα που δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση τα τελευταία χρόνια και εκμεταλλεύεται την προσφυγική κρίση προκειμένου να αναπτύξει τα ρατσιστικά επιχειρήματά της»
Nomura: «Ένα καταστροφικό σενάριο θα ήθελε τη Χρυσή Αυγή να παίρνει ένα πραγματικά μεγάλο ποσοστό».
Δηλαδή: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει την πολιτική που οδηγεί το Ελληνικό Έθνος στην καταστροφή!
Κώστας Αλεξανδράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών