Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

Reuters: Σαρώνει στην Απροσκύνητη Ελληνική Νεολαία η Χρυσή Αυγή - Πρώτο κόμμα με διαφορά στους νέους


Reuters: Σαρώνει στην Απροσκύνητη Ελληνική Νεολαία η Χρυσή Αυγή - Πρώτο κόμμα με διαφορά στους νέους

Η Ελληνική Νεολαία είναι το πιο ζωντανό κομμάτι του Ελληνικού Έθνους. Δεν είναι ούτε κουρασμένη, ούτε καταπονημένη από τη ζωή, ούτε έχει φτάσει σε σημείο παρακμής ώστε να σκέφτεται ο καθείς τα ατομικά του συμφέροντα. Η Ελληνική Νεολαία είναι η μόνη ελπίδα του Ελληνικού Έθνους, η μόνη διατεθειμένη να δώσει τον Αγώνα τον καλό για Πατρίδα, Πίστη και Ιδανικά.
Ταυτοχρόνως με τα παραπάνω, η Ελληνική Νεολαία είναι αυτή που έχει πληγεί πιο βάναυσα από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια. Όχι μόνο έχει δει να...
καταβαραθρώνεται το βιωτικό επίπεδο των γονιών και των παππούδων της, αλλά έχει βιώσει και η ίδια βάναυσα την «δημοσιονομική προσαρμογή», αντιμετωπίζοντας μία ανεργία της τάξεως του 60%. Ακόμα πιο δυστυχές είναι το γεγονός ότι πολλοί νέοι αναγκάζονται να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό, την ίδια ώρα που συντελείται μία διεργασία αντικατάστασης των Ελλήνων, με λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν την ελληνική Πατρίδα.
Όπως, λοιπόν, σχολιάζει άρθρο του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, το οποίο βασίζεται στα κρυφά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή πλέον είναι μακράν πρώτο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία. Ο Σύριζα, ύστερα και από την διάλυση της νεολαίας του, έχει κατρακυλήσει στην τέταρτη θέση των δημοσκοπήσεων για αυτή την ηλικιακή κατηγορία.
Και βεβαίως αυτοί οι ψήφοι δεν πηγαίνουν στους εκπροσώπους της παρακμής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά σηματοδοτούν την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, ως το κατ' εξοχήν Κίνημα, που εκφράζει τις υγιείς δυνάμεις της Ελληνικής Νεολαίας, που δεν έχουν παρασυρθεί στον βούρκο του υλισμού - καταναλωτισμού και του μαρξισμού - φιλελευθερισμού.
Η Ελληνική Νεολαία συμβολίζει το Αύριο του Ελληνικού Έθνους. Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι μακράν η πρώτη πολιτική δύναμη στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία σημαίνει ότι οι χειρότεροι φόβοι του καθεστώτος έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα:
Η Ελληνική Νεολαία εμφορείται από Ανώτερα Ιδανικά, που καθόλου δεν συνάδουν με τις θέσεις των κομμάτων που πρεσβεύουν την υποταγή στα μνημόνια και την παράδοση της Ελλάδας στις ορδές των λαθρομεταναστών. Και εφόσον η Ελληνική Νεολαία έχει μέσα της αυτά τα Ανώτερα Ιδανικά σημαίνει ότι δεν τελείωσαν με την Ελλάδα, δεν τελείωσαν με τους Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και μάχεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μία μάχη πραγματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών