Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2015

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! Ξεκαρδιστικό και ανιστόρητο το μήνυμα Φίλη για την 28η Οκτωβρίου


Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! Ξεκαρδιστικό και ανιστόρητο το μήνυμα Φίλη για την 28η Οκτωβρίου

Καλή χρονιά ευχήθηκε στους παρευρισκομένους ο υπουργός με το σπιρτόζικο βλέμμα της αγελάδας, Νίκος Φίλης, φέρνοντας πρόωρα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ο ανιστόρητος και αμόρφωτος, όπως ορθά τον αποκαλούσε ανακοίνωση Ποντιακού Συλλόγου, Φίλης είπε πολλά ιστορικά ευτράπελα στο μήνυμά του, τα οποία κάνουν τις πρωτοχρονιάτικες ευχές του να φαντάζουν ως ένα μικρό λεκτικό ατόπημα.
Όχι μόνο είδε «αντιναζιστικό» και «δημοκρατικό» αγώνα στον ηρωικό αγώνα του καθεστώτος Μεταξά, το οποίο ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του αποκαλούν «φασιστικό» ενάντια στους ξένους εισβολείς, αλλά κατάφερε να εντάξει στο μήνυμά του και την ιδεοληψία Σύριζα περί «προσφύγων».
Εμείς απλά να ....
του παραθέσουμε τα ντοκουμέντα της ντροπής, τα οποία αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι ιδεολογικοί του πρόγονοι όχι μόνο δεν πολέμησαν στο Έπος του 40’, την επέτειο του οποίου χρησιμοποίησε ο Φίλης, αλλά και διέσπειραν το μαρξιστικό τους δηλητήριο, για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της Σοβιετικής Ενώσεως και του αιμοδιψούς Στάλιν.
Επίσης να του πούμε ότι τα συγχαρητήρια που δίνει στους δασκάλους και τα παιδιά για την παρέλαση είναι τουλάχιστον υποκριτικά και φαιδρά, αφού τα απευθύνει ο άνθρωπος που διέλυσε το δημόσιο σχολείο και επί χρόνια αρθρογραφεί εναντίον των παρελάσεων ως ένα «φασιστικό κατάλοιπο».

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών