Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2015

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

74D92345C0C33E32709B2C556CA729A5
Γράφει ο Αντίοχος

Ένα από τα στοιχεία της κομμουνιστικής προπαγάνδας, είναι να παρουσιάζει τη δική της απόλυτη «αλήθεια». Κι όταν η δική της απόλυτη «αλήθεια» δε συμφωνεί με τα γεγονότα, τόσο το χειρότερο για τα… γεγονότα.
Έτσι έπρατταν οι κομμουνιστές και λίγο πριν από το 1990, με την Σοβιετική Ένωση. Έκαναν πως δεν έβλεπαν αυτό που ερχόταν – την πλήρη διάλυση- και προπαγάνδιζαν σα να μην τρέχει τίποτα για τους… σοσιαλιστικούς παραδείσους.
Την ίδια πολιτική ακολουθούν σήμερα και με την Κούβα, παριστάνοντας ότι δε βλέπουν και δεν ακούν τι γίνεται γύρω τους. Τους παραδίδουμε στη… χλεύη σας:  
«Η Κουβανική επανάσταση δεν εξαγοράζεται»
Εκδήλωση – συζήτηση στην....
Εργατική Λέσχη
Τη συζήτηση θα ανοίξουν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χοσέ Μαρτί» που συμμετείχαν στην πρόσφατη 45η Ευρωπαϊκή Μπριγάδα Αλληλεγγύης στην Κούβα. Εννέα μήνες μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την αποκατάσταση διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Κούβας και ΗΠΑ ο εγκληματικός αποκλεισμός του νησιού συνεχίζεται – ο οικονομικός, εμπορικός και χρηματοπιστωτικός αποκλεισμός που επέβαλαν οι ΗΠΑ εδώ και πάνω από μισό αιώνα ως ‘τιμωρία’ την πρώτη σοσιαλιστική επανάσταση στην αμερικανική ήπειρο.
Το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης είναι αποφασιστικής σημασίας για τον αγώνα κατά του αποκλεισμού, στο πλάι του κουβανικού λαού που εμμένει στη σοσιαλιστική του πορεία.
Η εμπειρία της φετινής 45ης Μπριγάδας Αλληλεγγύης «Χοσέ Μαρτί» μας δίνει την αφορμή να παρουσιάσουμε την αντίσταση του κουβανικού λαού σήμερα, και τη συνεχιζόμενη αλληλεγγύη που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών