Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2015

Το ΚΚΕ προσβάλλει το αιώνιο σύμβολο της φυλής μας με την κάλυψη του καθεστώτος

Η Ακρόπολη γλίτωσε την ανατίναξη από το ΚΚ€ κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών και τώρα έχει γίνει ο μόνιμος στόχος της ασχήμιας αυτού του αντεθνικού μορφώματος εξυπηρέτησης της πλουτοκρατίας.

Για άλλη μία φορά οι κουκουέδες, στην αγωνία τους να εξυπηρετήσουν το εγχώριο κεφάλαιο, που «διψά» για φτηνό εργατικό δυναμικό, ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να διατυπώσουν «αιτήματα» εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών.

Έτσι, λοιπόν, τάγμα εφόδου του ΚΚ€ εισάβαλε στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως πριν από λίγη ώρα και ανήρτησε πανιά επί των οποίων αναγραφόντουσαν συνθήματα υπέρ του αποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες.

Φυσικά, ο κρατικός μηχανισμός...
δεν προσπάθησε να σταματήσει την ασχήμια των κουκουέδων επάνω σε ένα Ιερό Σύμβολο της Φυλής μας. Λογικό, βεβαίως, αυτό αφού η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ της πλουτοκρατίας, ενώ το ΚΚ€ αναλαμβάνει την επικοινωνιακή πολιτική του καθεστώτος και ενίοτε την φύλαξη της Βουλής.

Στους Έλληνες απαγορεύεται να φωτογραφηθούν στην Ακρόπολη με την Ελληνική Σημαία, όμως οι κουκουέδες, έχοντας την ανοχή που αρμόζει στο παρακράτος, μπορούν να σηκώνουν πανό!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών