Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2015

«Ρατσιστικός» βιασμός στα Εξάρχεια μεταξύ “αλληλέγγυων”


«Ρατσιστικός» βιασμός στα Εξάρχεια μεταξύ “αλληλέγγυων”

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου Παλαιστινίου (ή μάλλον καλύτερα του 29χρονου που δηλώνει Παλαιστίνιος), ο οποίος είχε βιάσει δύο γυναίκες.
Πρόκειται για τον Haroun Abu Arrah, του Rasheed και της Haleama, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου στα Εξάρχεια διότι στις 5 και 26 Σεπτεμβρίου, οδήγησε στο διαμέρισμά του, σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, δύο αλλοδαπές και με χρήση σωματικής βίας και απειλές, τις βίασε.
Όπως λένε οι… κακές γλώσσες (κι όπως φαίνεται ολοκάθαρα από την εικόνα του βιαστή – κόφτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα), πρόκειται για χαρακτηριστικό δείγμα… εισαγόμενου «κοινωνικού αγωνιστή». Μάλιστα, οι…
κακές γλώσσες επιμένουν ότι και οι δύο βιασθείσες αλλοδαπές ήταν του ιδίου χώρου, τις οποίες ο φρίκουλας βιαστής είχε καλέσει στο διαμέρισμά του με το πρόσχημα της συζήτησης τρόπων πιο ουσιαστικής «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στους πρόσφυγες.
(ΥΓ): Να τον χαίρονται οι υπόλοιποι φρίκουλες της αριστεράς και της… προόδου κι όταν με το καλό αποφυλακιστεί –στην επόμενη… αποσυμφόρηση των φυλακών, που δε θ’ αργήσει- να μην παραλείψουν να τον γνωρίσουν στις γυναίκες, τις κόρες, τις αδερφές, ακόμα και στις μανάδες τους (ο καλός μύλος όλα τα αλέθει…) , για τα… περαιτέρω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών