Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2015

Είναι εικόνες από τον Πειραιά ή από κάποιο χωριό της Ασίας...;! Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας....





σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτές τις "εικόνες" θέλουν να νομιμοποιήσουν μέσω της ανέγερσης του τεμένους τους πολιτικοί του "μνημονιακού τόξου"... 

Εικόνες ασιατικών πόλεων θύμισε για μία ακόμα φορά ο Πειραιάς, όπου οι σιίτες μουσουλμάνοι γιόρτασαν την επέτειο του θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν, γνωστή ως «ασούρα».

Αφού έκλεισαν δρόμο μπροστά από οίκημα που χρησιμοποιούν ως τζαμί, δεκάδες εκ των συμμετεχόντων άρχισαν να αυτομαστιγώνονται με μαστίγια τα οποία φέρουν στις άκρες λάμες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνοι που....
ενοχλούνται, δήθεν, από τον χτύπο της καμπάνας των ορθόδοξων χριστιανικών Ναών δεν εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τις σκληρές σκηνές βίας που λαμβάνουν χώρα σε κοινή θέα, υπό την ανοχή του Κράτους και των αστυνομικών αρχών. Τούτο άλλωστε προβλέπεται από τον πολυφυλετισμό, που επιβάλλεται κατά τρόπο ωμό από τους «κοινωνικά ευαίσθητους» ψευτοδημοκράτες που εξουσιάζουν.

Η ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας προχωρά απρόσκοπτα και σ' αυτό συντελούν οι εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας, αλλά κυρίως οι πολιτικές των κυβερνώντων, οι οποίες μας επαναφέρουν στην σκοτεινή εποχή της οθωμανικής κατοχής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών