Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2015

ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ: ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ… ΡΟΜΠΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συμβουλές (ή μήπως διαταγές;) σε πολύ αυστηρό ύφος δίνει από τη φυλλάδα του στα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (πλην… τιμημένου κουκουέ, που στέκεται στο… ύψος του) ο προφανώς πανικόβλητος από τις τελευταίες κοινοβουλευτικές νίκες της Χρυσής Αυγής, φον Δημητράκης Ψαρράς, της… γερμανο-σιωνιστικής αριστεράς.

Έτσι, σε άρθρο του υπό τον πομπώδη τίτλο «Ανοχύρωτη η νέα Βουλή απέναντι στους ναζί», αφού διαπιστώνει ότι η Χρυσή Αυγή...
εκμεταλλεύεται τις συζητήσεις στη βουλή «για να εμφανιστεί αδικημένη και θύμα διακρίσεων», κατηγορεί τα κόμματα και «πολλούς καλοπροαίρετους πολιτικούς αναλυτές», ότι «παγιδεύτηκαν στη ναζιστική προπαγάνδα».

Κι όπως συμβαίνει πάντα, μετά τις διαπιστώσεις έρχονται και οι έτοιμες λύσεις, για απομόνωση της Χρυσής Αυγής, με ύφος… διατακτικό και με σαφή προειδοποίηση προς τυχόν… απείθαρχους στο τέλος: 

«Τα δημοκρατικά κόμματα οφείλουν να απαντήσουν σ’ αυτή την πρόκληση. Και ο μόνος τρόπος είναι να μπουν σε κοινοβουλευτική καραντίνα οι υποκινητές της βίας. Έχει πλέον αποδειχτεί ότι είναι επικίνδυνη αφέλεια να νομίζει κανείς ότι με τον «διάλογο» θα «ημερέψει» η εγκληματική οργάνωση. Ας πάψουν επιτέλους οι υπουργοί να τους δίνουν κοινοβουλευτικό άλλοθι απαντώντας στις ερωτήσεις τους (απλές και επερωτήσεις). Ας αφεθούν οι χρυσαυγίτες να μιλούν μόνοι τους από το βήμα της Βουλής. Η κοινοβουλευτική απομόνωση θα προστατέψει τη δημοκρατία από τις επιθέσεις τους. Είναι καιρός να παραδεχτούμε όλοι ότι η ανεκτικότητα της δημοκρατίας πρέπει να πάψει να εμφανίζεται ως αδυναμία απέναντι στην πρόκληση του ναζισμού…».

Αλήθεια, μόνος του τα σκέφτηκε όλα αυτά ο φον Δημητράκης (φον γιατί τα πονήματά του κατά της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτούνται από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών…) ή μήπως επιφορτίστηκε να μεταφέρει τις νέες εντολές της φράου Μέρκελ προς το πολιτικό κατεστημένο, που κάπου… ξεχάστηκε από την κύρια αποστολή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών