Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015

Οι Τούρκοι καλούν τους "δημοφιλείς" τζιχαντιστές να φτιάξουν πρεσβεία (!) στην Κωνσταντινούπολη

Είχαμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας για την ομολογουμένως «περίεργη» στάση των τούρκων, οι οποίοι παρότι ανοιχτά δηλώνουν ότι μάχονται κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου, στην ουσία βομβαρδίζουν τους Κούρδους, οι οποίοι πραγματικά μάχονται εναντίον των τζιχαντιστών, και παράλληλα προσπαθούν να παρεμποδίσουν τις ρωσικές αεροπορικές επιχειρήσεις εναντίον των κανίβαλων – αποκεφαλιστών. Αυτή η στάση των τούρκων, ουσιαστικά δείχνει ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο στηρίζεται από την Τουρκία και τους πάτρονές της, δηλαδή από τις ΗΠΑ.

Ας δούμε, όμως, τι είπε σε μία κρίση ειλικρίνειας, ο Hakan Fidan, ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας, που είναι γνωστή με το ακρωνύμιο MIT στο Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu: «Το ΙSIS είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να δεχτούμε ότι...
δεν μπορούμε να εξαλείψουμε μια καλά οργανωμένη και δημοφιλή δομή, όπως το Ισλαμικό Κράτος. Ως εκ τούτου, καλώ τους συναδέλφους μου στη Δύση να αναθεωρήσουν τη νοοτροπία τους και να ματαιώσουν τα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν που επιθυμεί να συντρίψει τους Ισλαμιστές επαναστάτες της Συρίας».

Αυτό, ουσιαστικά, ξεκαθαρίζει την πλευρά στην οποία στέκονται οι τούρκοι σε αυτή τη διαμάχη στη Μέση Ανατολή. Συμπράττουν και επισήμως με αυτούς που κόβουν κεφάλια, ανατινάζουν αρχαία μνημεία και πωλούν ανήλικα κορίτσια στα σκλαβοπάζαρα. Επίσης ξεκαθαρίζει την αλήθεια, που ήδη γνωρίζαμε όλοι, ότι η «μετριοπαθής αντιπολίτευση» στην Συρία είναι ένα μείγμα οργανώσεων τζιχαντιστών.

Ένα δεύτερο ζήτημα που προφανώς ανακύπτει από την σχέση τούρκων και τζιχαντιστών είναι το γεγονός, για το οποίο έχει πολλάκις προειδοποιήσει η Χρυσή Αυγή, ότι μαζί με τα κύματα των λαθρομεταναστών πολλοί τζιχαντιστές μπαίνουν στην Ευρώπη ή φεύγουν από την Ευρώπη για την Συρία. Και επί αυτού εξέφρασε άποψη το «αφεντικό» της ΜΙΤ. Ιδού: «προκειμένου να η Τουρκία να διαχειριστεί τον τεράστιο αριθμό των ξένων τζιχαντιστών που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Συρία, είναι επιτακτική ανάγκη το ISIS να δημιουργήσει ένα προξενείο ή τουλάχιστον ένα πολιτικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη

Η λέξη «φρίκη» είναι πραγματικά πολύ μικρή για να περιγράψει τα όσα, μοιραία, αισθάνεται ο οποιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος με αυτές τις δηλώσεις και ταυτόχρονα αναδεικνύει την διαχρονική προσφορά της εν λόγω χώρας στον πολιτισμό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών