Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 19, 2015

H Siemens, ο Χίτλερ και ο... γιος του Πέτρου


H Siemens, ο Χίτλερ και ο... γιος του Πέτρου

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι τα ξεφτιλισμένα πορνοκάναλα των κομμουνιστών ολιγαρχών το απέκρυψαν επιμελώς, η αιτία για ότι έγινε προχθές στη βουλή ήταν η φράση του μπολσεβίκου βουλευτή Παφίλη -που πετάχτηκε σαν… ξέρετε τι και διέκοψε τον ομιλούντα Γιάννη Λαγό -  «Η Siemens ήταν χρηματοδότης του ιδεολογικού σας πατέρα, του Χίτλερ».
Κατ’ αρχάς, αν κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για τον Χίτλερ, είναι οι κουκουέδες, γιατί ήταν σύμμαχος του ιδεολογικού τους πατέρα και μεγαλύτερου δολοφόνου λαών που πέρασε από την ιστορία, Στάλιν, για δυο ολόκληρα χρόνια, από τον Αύγουστο του 1939 μέχρι τον Ιούνιο του 1941.
Πάμε παρακάτω… Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για....
siemens και «τιμημένο» κουκουέ.
Στις 31 Ιανουαρίου 1990, επί ημερών «οικουμενικής κυβέρνησης» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ, συνεδριάζει «ατύπως» το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης, Παπανδρέου και καπετάν – Γιώτης Φλωράκης) και με το «έτσι θέλω» συναποφασίζουν να δώσουν την προμήθεια-μαμούθ για τα 1.500.000 νέα ψηφιακά τηλέφωνα στην γερμανική siemens και την Ιντρακόμ του κομμουνιστή Κόκκαλη. Μάλιστα, λέγεται πως ο αρχικουκουές είχε πει πως: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον γιο του Πέτρου» (ο πατέρας του Κόκκαλη, Πέτρος, ήταν «υπουργός» Υγείας στην ψευτοκυβέρνηση του βουνού, των βουλγαροσυμμοριτών του ΔΣΕ.
Αυτά και σκασμός οικονομικοί δολοφόνοι του Περισσού!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών