Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2015

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο πόλεις λαθρομεταναστών αποφασίστηκε να δημιουργηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ευρείας συσκέψεως στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κάθε μία από αυτές τις πόλεις θα φιλοξενήσει δέκα χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σημείωμα της κυβέρνησης για τη συγκεκριμένη σύσκεψη σύσκεψη:
«Τα πέντε, αυτά, νησιά -πιθανόν να προστεθεί και η Κάλυμνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα- έχουν επιλεγεί για να αποτελέσουν τους τόπους όπου θα αναπτυχθούν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης [Hot Spots], τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της καταγραφής, εξακρίβωσης εθνικότητας και παραπομπής στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Παράλληλα θα δημιουργούν δύο κέντρα προσφύγων και μεταναστών σε ....
Αθήνα και Θεσσαλονίκη [θα φιλοξενούν από 10.000 άτομα) τα οποία και θα δέχονται τους «ταυτοποιημένους» πρόσφυγες. Η δημιουργία και λειτουργία αυτών των κέντρων είναι αναγκαία για να λειτουργήσει ο μηχανισμός της εσωτερικής μετεγκατάστασης [relocation] στην Ευρώπη, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε στις 04.11.2015 με την μετεγκατάσταση από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο 30 προσφύγων
Δηλαδή, θα δημιουργηθούν 5 (πιθανόν και έξι) “Hot Spots” σε νησιά, για να δέχονται χιλιάδες λαθρομετανάστες. Παράλληλα θα δημιουργηθούν οι προαναφερθείσες δύο πόλεις λαθρομεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και όλα αυτά για να λειτουργήσει ο μηχανισμός που έστειλε 30 (!) ολόκληρους λαθρομετανάστες στο Λουξεμβούργο.
Και για όσους νομίζουν ότι αυτή η ζοφερή προοπτική με δύο πόλεις λαθρομεταναστών μέσα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας είναι το συνολικό αντίτιμο που θα πληρώσει η χώρα, ας το ξανασκεφτούν. Τόσο η κυβέρνηση παραδέχεται ότι η κρίση θα συνεχιστεί στο μέλλον, όσο και ο ΟΗΕ προβλέπει ότι το επόμενο τετράμηνο θα μας... προτιμήσουν 600.000 λαθρομετανάστες.
Στο μέλλον, λοιπόν, θα δημιουργηθούν και άλλες πόλεις λαθρομεταναστών σε όλα τα αστικά κέντρα και τα νησιά. Και όταν η Ελλάδα θα έχει πνιγεί από τους λαθρομετανάστες, μπορεί το Λουξεμβούργο να δεχτεί... άλλους 30!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών