Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015

Αυτός είναι ο εισαγόμενος "πολιτισμός" των "προσφύγων": 28 Σύριος εξέδιδε 14χρονη Σύρια σε ομοεθνείς του σε... καταυλυσμό "προσφύγων"!


Ήθη και έθιμα “προσφύγων”: 28χρονος εξέδιδε στην Σάμο την... 14χρονη σύζυγό του!

Ακόμα ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο ταυτοποίησης προσφύγων στην Σάμο: Σύριος πρόσφυγας(;) ξυλοκόπησε την 14χρονη σύζυγό(!) του μπροστά στα μάτια των λιμενικών.
Σύμφωνα με το i-samos.gr ένας Σύριος έστειλε στο νοσοκομείο την 14χρονη σύζυγό του διότι δεν συναινούσε να εκδοθεί με ομοεθνείς του. Όλα αυτά εκτυλίχτηκαν σε χώρο ταυτοποίησης προσφύγων δηλαδή στα λεγόμενα «Hot – Spots», στα οποία ο κάθε λαθρομετανάστης δηλώνει… πρόσφυγας(!).  Σημειώνουμε ότι ....
στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και οι απρόσκλητοι το έχουν καταλάβει και μάλιστα πολύ καλά.
Ακολουθεί το περιστατικό όπως καταγράφηκε από τα τοπικά μέσα: “Έκπληκτοι έμειναν χθες το απόγευμα οι άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας στο χώρο που γίνεται η ταυτοποίηση των προσφύγων στο Μαλαγάρι, όταν ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους, ένας άνδρας 28 ετών (Σύριος) έβγαλε μέσα από μια σκηνή, ένα 14χρονο κορίτσι και άρχισε να το ξυλοκοπεί με απίστευτη μανία! Ήταν τόσο μεγάλη η οργή του, που της προκάλεσε στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα της πολλά τραύματα από τα συνεχή χτυπήματα στο έδαφος! Άμεσα και παρ' όλη την αντίσταση που προέβαλε προχώρησαν στη σύλληψή του και την προσαγωγή του στο Λιμεναρχείο ενώ το 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και ειδικά στο πρόσωπό της!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος δηλώνει σύζυγος της 14χρονης και η συμπεριφορά του είναι αποτέλεσμα της άρνησης της να εκδοθεί με ομοεθνείς του! Η 14χρονη επιβεβαιώνει ότι είναι σύζυγος του δράστη, αλλά είναι ένα ερώτημα κάτω από ποια ψυχολογική πίεση (που της ασκείται) μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.
Οι αρχές δεν μπορούν ακόμη να διασταυρώσουν αν πράγματι είναι νόμιμη σύζυγος του 28χρονου η 14χρονη κοπέλα, αφού δεν υπάρχουν διαβατήρια στην κατοχή τους, ώστε να διασταυρωθεί η νομιμότητα του γάμου, ή πρόκειται για εκμετάλλευση ανηλίκου από ενήλικα. Ο 28χρονος κρατείται από χθες το βράδυ στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου Σάμου και αναμένονται οι εξετάσεις των αξονικών ώστε να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικη. Η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο της Σάμου όπου το προσωπικό της παρέχει την απαραίτητη αγωγή.”
Είναι απίστευτο το τι συμβαίνει με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην πατρίδα μας και δηλώνουν πρόσφυγες. Δυστυχώς η ελληνική πολιτεία ασχολείται κατά κύριο λόγο με την ταυτοποίηση αυτών που εισέρχονται και μόνο κατά τύχη διαλευκάνει τέτοια περιστατικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών