Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2015

Γιγαντώνεται η αντίσταση των Λαών της Ευρώπης στην ισλαμοποίηση, με συλλήψεις εθνικιστών απαντούν οι «δημοκράτες» - BINTEO

Όσο αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που εισβάλλουν και διαχέονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο θεριεύει και το κύμα της Εθνικής Αντίστασης των Ευρωπαϊκών Λαών κατά των νοσηρών εκείνων εγκεφάλων που εξουσιάζουν την Ευρώπη και μεθοδεύουν τον εποικισμό της από εκατομμύρια ασιατών και αφρικανών.

Στη γειτονική Ιταλία, οι αστυνομικές αρχές εκτελώντας τις εντολές της μαφίας των Βρυξελλών, συνέλαβαν...
τους πρώτους 6 συναγωνιστές του κινήματος CasaPound, με την κατηγορία αντίστασης κατά της εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε μια συνοικία της Ρώμης. Οι συναγωνιστές έπραξαν το αυτονόητο , δηλαδή να στηρίξουν τους κατοίκους της συνοικίας από το να γίνει η γειτονιά τους ακόμη ένα κέντρο λαθρομετανάστευσης. Οι συλλήψεις ήρθαν 3 μήνες μετά τα γεγονότα, κατ' απαίτηση των εργολάβων του «αντιρατσισμού», των πραγματικών δηλαδή εκμεταλλευτών του ανθρώπινου πόνου.

Ο νόμος των διεθνών τοκογλύφων πλέον, εφαρμόζεται δια ροπάλου σε όλη την Ευρώπη αφού το σχέδιο αντικατάστασης των Ευρωπαίων από αλλόφυλους, προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Το περιβόητο σχέδιο «Καλλέργη», γίνεται πράξη μετά από δεκαετίες μελέτης και η Ευρώπη των Εθνών και του Πολιτισμού έχει, δυστυχώς, εισέλθει σε μια κατάσταση αποσύνθεσης και αργού θανάτου. Η μόνη ελπίδα για την Ευρώπη όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, είναι οι Εθνικιστές που αποτελούν και τον μοναδικό εχθρό και εμπόδιο για την πλήρη καταστροφή της Γηραιάς Ηπείρου.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών