Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Επιτέλους! Φόρεσε το σιωνιστικό σκουφάκι και ο Τσίπρας!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Τσίπρας δήλωσε υποταγή στα αφεντικά του.  

Επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη ο Τσίπρας. Όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, πρώτο του μέλημα ήταν η ξενάγησή του στο μουσείο Ολοκαυτώματος, όπου φόρεσε το εβραϊκό κιπά και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι.


Σε δήλωσή του αμέσως μετά την έξοδο από το Μουσείο ο Τσίπρας ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε έναν τόπο με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό. Στην πρώτη μου επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ...
ζήτησα να επισκεφθώ το μουσείο του Ολοκαυτώματος που είναι ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία και γιατί καθήκον όλων μας αυτό το ορόσημο του Ολοκαυτώματος, την μαύρη κηλίδα της ιστορίας να μην τη ξεχνάμε, για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν που θα ήθελε να την επαναλάβει.»



Με απλά λόγια ο Τσίπρας ζήτησε να μην ξεχαστεί το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, όμως είναι ο ίδιος που δεν καταδικάζει τις ανθελληνικές δηλώσεις Φίλη και την προσβολή της Μνήμης των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου που εξοντώθηκαν μεθοδικά από τους Τούρκους.

Η γενοκτονία των Ποντίων δεν είναι μαύρη κηλίδα στην Ιστορία κ. Τσίπρα; Γιατί ο υπουργός σας, ο ανιστόρητος Φίλης, προσπαθεί να παραχαράξει την ιστορία με απώτερο σκοπό να ξεχάσουν οι Έλληνες την γενοκτονία; Έχετε καταθέσει ποτέ στεφάνι στην μνήμη των θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού; Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν κ. Τσίπρα.

Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την επίσκεψη Τσίπρα στο Ισραήλ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Η Ελλάς πρέπει να είναι η κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο, λόγω της γεωπολιτικής υπεροχής της και των πλούσιων ενεργειακών της κοιτασμάτων, και όχι ουραγός του σιωνιστικού Ισραήλ. Ο Τσίπρας, που διέγραψε την Ποντιακή Γενοκτονία από τα βιβλία της Ιστορίας, έσπευσε να προσκυνήσει το μνημείο του ολοκαυτώματος αποδεικνύοντας τον ρατσισμό του σε βάρος των Ελλήνων."


 
 
 
 
 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών