Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015

ΣΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

TROMOKRATES

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτό που όλοι γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά κανένας (εκτός από μας τους χρυσαυγίτες) δεν το λέει, επιβεβαίωσε ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Πανούσης: ότι τα «παιδιά» (όπως… χαϊδευτικά αποκαλούν τους κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές συμμορίτες τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών…), που κάθε λίγο και λιγάκι καίνε την Αθήνα και καταστρέφουν τις περιουσίες του φτωχού κοσμάκη, είναι στην πραγματικότητα παρακρατικοί με… περικεφαλαία, που αν τυχόν συλληφθούν κινητοποιείται ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός για να αφεθούν ελεύθερα.
Δείτε τι απάντησε ο Πανούσης στις σχετικές ερωτήσεις, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«– Άλλου τύπου πιέσεις από....
κυβερνητικά στελέχη, π.χ. για συλληφθέντες σε επεισόδια, δεχθήκατε;
– Πιέσεις όχι. Υποδείξεις ναι. Αλλά «δεν συνεμμορφώθην…».
– Πείτε μας ένα παράδειγμα.
– Σε επεισόδια που είχαν γίνει συλλήψεις δέχθηκα τηλεφωνήματα «να αφήσω τα παιδιά». Αλλά η αστυνομία όφειλε να κάνει τη δουλειά της και προφανώς δεν ενέδωσα. Από την άλλη μέρα, όμως, συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός και συγκεκριμένη εφημερίδα κλιμάκωσαν τον ιερό αγώνα της απομάκρυνσής μου, διότι συνέβαλα στο να συλληφθούν και να καταδικασθούν «κοινωνικοί αγωνιστές». Έτσι χαρακτήριζαν τα εν λόγω ΜΜΕ αυτούς που πετούσαν μολότοφ, μερικοί από τους οποίους σημειωτέον καταδικάστηκαν σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Δεν σας κρύβω ότι μετά τις συγκεκριμένες επιθέσεις, τις οποίες δεν αποδοκίμασαν ακόμη και συνάδελφοί μου, συνειδητοποίησα ότι οι δικές μου μέρες ήταν μετρημένες πια στο υπουργείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών