Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


aristera_tromokratia__article

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά την… ατυχέστατη (γιατί ήρθε η κατάρριψη του ρωσσικού αεροσκάφους και την εξαφάνισε από την επικαιρότητα) βομβιστική επίθεση στο κτίριο του ΣΕΒ στο κέντρο των Αθηνών, άρχισαν πάλι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι να πλάθουν σενάρια για την «7η γενιά τρομοκρατών» και ν’ αναρωτιούνται ποια παρακρατική κομμουνιστική συμμορία έβαλε τη βόμβα – λες και δεν ξέρουν ότι η συμμορία είναι μία και μοναδική, με διάφορες επωνυμίες.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με ....
την τρομοκρατία: οι τρομοκράτες κτύπησαν στο κέντρο των Αθηνών. Οι κινήσεις τους, αλλά και το μέσον με το οποίο έφτασαν μέχρις εκεί –και του μέσου που χρησιμοποίησε η «ομάδα υποστήριξης»-, είναι καταγεγραμμένες από δεκάδες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Αν θέλει η «Αντιτρομοκρατική», μπορεί ανέτως –μέσω των χιλιάδων καμερών «διαχείρισης κυκλοφορίας» που υπάρχουν σ’ όλη την Αθήνα- να βρει τη διαδρομή που ακολούθησαν οι τρομοκράτες και να καταλήξει στο σημείο εκκίνησής τους. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, επιπλέον μιας και κινήθηκαν νύχτα, που η κυκλοφορία είναι αραιή. Από κει και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι πανεύκολα, μιας και τους ξέρουν όλους τους «κοινωνικούς αγωνιστές» απέξω κι ανακατωτά!   
Συμπέρασμα: Άμα θέλουν –και ότι ώρα θέλουν- τους πιάνουν, αλλά δε θέλουν! Και δε θέλουν, γιατί η κόκκινη τρομοκρατία στην Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει μια σκοτεινή υπόθεση του παρακράτους. –

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών