Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ… Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΑΦΘΑΡΤΟ ΤΖΙΤΖΙ».

athanasiou-voridis
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον… Mykonian Μακοβορίδη, άλλος ένας πρωταγωνιστής της διαβόητης παράγκας που έστησε τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, βγήκε δημοσίως υπέρ του… «άφθαρτου Τζίτζι». Πρόκειται για τον έχοντα αναλάβει το νομικό «έργο» της παράγκας (με την εξεύρεση των «καταλλήλων» δικαστικών για την επιθυμητή για το μεγάλο αφεντικό διεκπεραίωση της υπόθεσης, έστω και με προστατευόμενους ψευδομάρτυρες και ιστορίες για… σφαγές αμνοεριφίων), Χαράλαμπο Αθανασίου (πιο γνωστό ως «Μπάμπη»), ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εγώ θα στηρίξω τον Απόστολο Τζιτζικώστα, γιατί ο....
ίδιος πιστεύει στο φιλελεύθερο κοινωνικό κράτος και έχει ένα όραμα για την ανανέωση του κόμματος. Πάντα βέβαια με βάση τις ιδεολογικές αρχές και αξίες που χάραξε ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τον θεωρώ ικανό να κερδίσει τον κ. Τσίπρα. Μου αρέσει που είναι ευθύς και έδωσε βαρύτητα στον κεντροδεξιό χαρακτήρα του κόμματος και βέβαια στο φιλελεύθερο κοινωνικό κράτος…».
Γιατί άραγε σύσσωμοι οι… αστέρες της παράγκας στηρίζουν τον «άφθαρτο»; Προφανώς, επειδή εκτός από άχρωμος, άοσμος και άγευστος, είναι και άβουλος και προφανώς είναι σίγουροι πως  θα τον κάνουν ότι θέλουν στα επόμενα «παιχνίδια» τους!

1 σχόλιο:

  1. Το antinews στην αρχή κορόιδεψε την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα μετά τον υποστήριξε(!) και μετά τον αποκήρυξε και υποστηρίζει τώρα τον Α.Γεωρδιάδη! Μη σας κάνει εντύπωση να υποστηρίξει και κανέναν άλλο μέχρι τις 29/11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών