Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ: ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Το γνωστό τους ρόλο –που τους έχει ανατεθεί από τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά-, αυτόν του «νταβατζή», θυμούνται συχνά-πυκνά τα ΜΜΕ των ολιγαρχών, εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Επειδή, λοιπόν, παρατηρούν τελευταία μια κάποια… χαλάρωση, χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου στα κόμματα-μαριονέτες τους, καλώντας τα να… σοβαρευτούν και να μονοιάσουν, γιατί μετά από την αναμενόμενη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη εναλλακτική λύση που θα απομείνει στον ελληνικό λαό θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Στα πλαίσια αυτά, γράφει η καθεστωτική «Καθημερινή», σε άρθρο υπό τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, οι φύλακες όχι»:

«Το χειρότερο είναι ότι τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου έχουν ξεχάσει ήδη τι σημαίνει, τι είναι και τι εκπροσωπεί η Χ.Α., όπως προκύπτει από τις ηλίθιες...
δηλώσεις και αντιδηλώσεις με αφορμή την γκάφα του Ν. Φίλη. Προφανώς δεν τους βοηθούν το μικρό μέγεθος της μνήμης, το μεγάλο μέγεθος της αδιαφορίας και ο απέραντος λαϊκισμός που σκεπάζει τα πάντα στη χώρα, να αντιληφθούν πόσο επικίνδυνη παραμένει η Χ.Α. ως σχηματισμός και ιδεολογία, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία. Νομίζουν ότι, επειδή δεν κυκλοφορούν με στολή οι ιθαγενείς φαιοχίτωνες μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, ο κίνδυνος για το δημοκρατικό πολίτευμα έχει περάσει και δεν παρατηρούν τον συστηματικό εκφυλισμό της δίκης, ούτε ταράχτηκαν από τα ποσοστά που πήρε στις τελευταίες εκλογές, αν και χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση. Δεν βλέπουν οι δόλιοι ότι η παρακμή στην οποία οδηγούνται τα δικά τους κόμματα, μαζί με το τεράστιο προσφυγικό πρόβλημα, μπορεί να καταστήσουν τη Χ.Α. «εναλλακτική λύση» μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως σωστά επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης…».

Αλλά, όσο και να… χτυπιούνται τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον! Και η αντίστροφη μέτρηση για το πολιτικό τέλος αυτών και των οργάνων τους, έχει ήδη αρχίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών