Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015

Μαζική συμμετοχή στην ημερίδα της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή τομέα στην Χρυσούπολη Καβάλας - Φωτορεπορτάζ


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ειρήνη, η πρώτη ενημερωτική ημερίδα στο νομό Καβάλας με θέμα τον πρωτογενή τομέα και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάπτυξη του τομέα και διέξοδο από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης.

Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων αλλά και φίλων του κινήματος μας από το νομό Καβάλας...
παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, για να αφουγκραστούν τις προτάσεις των Εθνικιστών, που άλλωστε αποτελούν και την μόνη αληθινή ελπίδα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους τοκογλύφους.

 


Η όλη δράση αφορούσε και μια άλλη πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής για την οργανωτική συσπείρωση του αγροτικού κόσμου με κύριο σκοπό να υπερασπισθεί τα δίκαια συμφέροντά του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των ομιλητών από τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο και ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την πρωτοβουλία της τοπικής οργάνωσης Καβάλας.

 


Πρώτος πήρε τον λόγο ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής. Μίλησε για την σημασία που έχει ο πρωτογενή τομέας για το Εθνικιστικό κίνημα που ουσιαστικά αποτελεί την ψυχή του Έθνους διότι λαός χωρίς αγρότες είναι λαός χωρίς ψυχή και πατρίδα και για αυτό πρέπει να υπερασπιστούμε την ψυχή της πατρίδας μας.

Στην συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στο κοινοβουλευτικό έργο και τις παρεμβάσεις στο περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜ-Θ που έχει γίνει στο νομό Καβάλας. Κλείνοντας τόνισε ότι οι μάχες δίνονται παντού και η τοπική οργάνωση έχει συμμετοχή και στα τοπικά συλλαλητήρια των αγροτών κάτι που αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη τους αγώνες των αγροτών.Επόμενος ομιλητής, ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας αφού ανέφερε είναι μέλος του αγροτικού συντονιστικού της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι για να καταφέρει η πατρίδα μας να βγει από τον οικονομικό κυκεώνα θα πρέπει να γίνει με την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και όχι ρίχνοντας τα δανεικά στον τριτογενή τομέα. Μίλησε για το νέο φορολογικό καθεστώς που θέλουν να φέρουν στους αγρότες και τους αντιμετωπίζουν ως ελευθέρους επαγγελματίες.

Οι αγρότες όμως δεν έχουν καθημερινά έσοδα αλλά εποχιακά κάτι το οποίο υποδεικνύει ότι αυτοί που σκέφτονται αυτούς τους νόμους είναι άσχετοι με τα αγροτικά ζητήματα και βρίσκονται κλεισμένοι στα υπουργεία τους. Στην συνέχεια απαρίθμησε εκτενέστερα και αναλυτικότερα μίας προς μία τις θέσεις του κινήματος μας σχετικά με την αγροτοκτηνοτροφία.Τελευταίος πήρε τον λόγο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος μίλησε για την Χρυσή Αυγή ως πρόταση με Εθνικό χαρακτήρα που είναι κάτι που λείπει από την πατρίδα μας. Τόνισε ότι οι άνθρωποι που απασχολούνται στο πρωτογενή τομέα είναι άνθρωποι που με την σκληρή εργασία τους και τον μόχθο τους μπορούν να βγάλουν την χώρα από αυτό το τέλμα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τελευταία 12 χρόνια τα αποκόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν κατάφεραν δυστυχώς να καταστήσουν την πατρίδα μας εξαρτώμενη από άλλες χώρες, όπως από την Τουρκία. Κλείνοντας ανακοίνωσε την δημιουργία εθνικιστικού σωματείου που θα εκπροσωπείται από πραγματικούς αγρότες που έχουν δουλέψει στα χωράφια και γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα τους.Κατόπιν ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και η ημερίδα ολοκληρώθηκε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλουν τον εθνικό μας ύμνο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών