Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

«ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ»; ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΑΘΟΣ!

ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ-11
Γράφει ο Αντίοχος

Από τότε που ξεκίνησε αυτός ο παραλογισμός με τους τζιχαντιστές στην Συρία, πολλοί είναι εκείνοι που τους αποκαλούν «ισλαμοφασίστες».
Πρόκειται βεβαίως για έναν εντελώς παράλογο χαρακτηρισμό των τζιχαντιστών, που σκοπό έχει να συνδέσει ότι εννοούν με τη λέξη «φασισμός» οι εμπνευστές του, το θεωρούμενο ως απόλυτο κακό της εποχής μας! Διαχρονικά απόλυτο κακό ο «φασισμός», απόλυτο κακό οι τζιχαντιστές της εποχής μας, «παντρεύουμε» τα δύο απόλυτα κακά και μας προκύπτει ο «ισλαμοφασισμός». Είναι αυτό που λέμε «μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»!  
Κι όχι, δεν είναι οι κομμουνιστές που.....
«λανσάρισαν» αυτόν τον χαρακτηρισμό, αν και η μέθοδος σύνδεσης του «φασισμού» με ότι πιο απεχθές υπάρχει («φασιστική νοοτροπία», «φασιστική συμπεριφορά», «φασιστική απαγόρευση» κ.τ.λ.) είναι παλιό κόλπο του κομμουνισταριού. Αλλά, κάτι ελαφροδεξιά και πρώην… αντιμνημονιακά απολειφάδια της καμμεναρίας, που για να γίνουν αποδεκτά στο (παραμύθι κυρά μου, όπως αποδείχτηκε στην πράξη…) «αντιμνημονιακό μέτωπο» με το κομμουνισταριό, προσπαθούσαν  να δείξουν ότι καταγγέλλουν τον «φασισμό». Μάλιστα, μόλις χθες ο αρχηγός τους χρησιμοποίησε σε δηλώσεις του την ορολογία των τσάτσων του: «Είναι ξεκάθαρο πια ότι μαζί με τα θύματα του ισλαμοφασισμού στη Μέση Ανατολή…».
Φιλική σύσταση: ας κάτσουν στα… τέσσερα να τους… βολέψει η αγαπημένη τους φράου Μέρκελ κι ας αφήσουν την… φασιστολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών