Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2015

Στην Αυστρία επαναπροωθούν τους λαθρομετανάστες - Στην Ελλάδα έχουμε «ανοιχτά σύνορα»...



Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει καταντήσει ξέφρενο αμπέλι από την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών, σ΄άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντιδρούν εντελώς διαφορετικά.
Στην Αυστρία οι αρχές επαναπροώθησαν τις τρεις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην γειτονική Σλοβενία, διότι υπέβαλαν ψευδή στοιχεία στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να λάβουν άσυλο. Στα σημεία ελέγχου των καθημερινών αφίξεων περίπου 3000 προσφύγων και λαθρομεταναστών στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καρινθίας, οι αστυνομικές αρχές και μεταφραστές κατέγραψαν αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών και των  προσφύγων, στους οποίους οι γλωσσικές γνώσεις δεν ταίριαζαν με....
την δηλωμένη από τους ίδιους εθνικότητα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας: «Υποθέτουμε πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν λίγες πιθανότητες να λάβουν άσυλο στην Αυστρία και την Γερμανία». Τόνισε, μάλιστα, ότι εκατοντάδες απ΄αυτούς τους ανθρώπους άρχισαν να επαναπροωθούνται στην Σλοβενία από τις 26 Δεκεμβρίου.
Εδώ, λοιπόν, αρχίζει ένα «γαϊτανάκι», καθώς η Σλοβενία θα τους επαναπροωθήσει στην Σερβία και στις άλλες χώρες από τις οποίες πέρασαν, από εκεί θα επαναπροωθηθούν στα Σκόπια και αυτά με την σειρά τους θα τους στείλουν στην Ελλάδα όπου και θα μείνουν, καθώς η Χώρα μας δεν μπορεί να τους επαναπροωθήσει στην Τουρκία (κυρίως) ή οπουδήποτε αλλού.
Είναι ολοφάνερο ότι όλοι αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως τον χώρο άφιξης και μόνιμης εγκατάστασης όλου του μεταναστευτικού κύματος, ενθαρρυμένοι από την εθνικά αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που με τον πλέον ανεύθυνο τρόπο πράττει (και) η σημερινή εθνομηδενιστική κυβέρνηση, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου για ακόμη χειρότερες καταστάσεις.
Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν γίνεται ο παραμικρός έλεγχος για την αληθινή εθνικότητα όλων όσοι δηλώνουν πρόσφυγες, αλλά η κυβέρνηση με τις ενέργειές της έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την έλευση ακόμη περισσότερων ανθρώπων από κάθε μεριά της υφηλίου.
 Γ. Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών