Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

Νέα “αριστερή” δημοσκόπηση-φωτιά: Έρχεται συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ με Αξιωματική Αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Επιβεβαιώνεται και δημοσκοπικά η κατάρρευση των δύο πυλώνων του σάπιου πολιτικού συστήματος και των εν δυνάμει δεκανικιών τους απ’ τη μια, κι από την άλλη η μεγάλη άνοδος (ή μάλλον η αρχή της μεγάλης ανόδου, γιατί θα υπάρξει και συνέχεια…) της Χρυσής Αυγής. 

Έτσι, σε πανελλαδική δημοσκόπηση της εταίρας Prorata, για τη φυλλάδα των Ιών, η πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή και μ’ ένα ποσοστό 31% να μην απαντά, είναι η εξής:...


ΣΥΡΙΖΑ 20%
ΝΔ 19%
Χρυσή Αυγή 6,5% (με αναγωγή τα ποσοστά φτάνουν μια ανάσα από το 10%)
Ποτάμι 2,5%
ΚΚΕ 6%
Κόμμα Καμμένου 2%
ΠΑΣΟΚ 4%
Λαφαζανίστας 2,5%
Ένωση Κεντρώων 3%
λοιπά κόμματα 3,5%

Με τέτοια αποτελέσματα, δεν είναι έκπληξη η απάντηση στην ερώτηση «εκτιμάται ότι η σημερινή κυβέρνηση θα πρέπει να επιδιώξει τη διεύρυνση της κοινοβουλευτικής της πλειοψηφίας μέσα από μια συμφωνία με κάποιο άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα;», όπου το 53% απαντά «ναι», το 37% απαντά «όχι», ενώ δεν απαντά το 10%, ενώ σε ερώτηση με ποιο κόμμα θα πρέπει να υπάρξει αυτή η διεύρυνση της συμμαχικής κυβέρνησης, το 29% απαντά με τη ΝΔ, το 27% με το ΠΑΣΟΚ, το 23% με το Ποτάμι, το 21% με το κόμμα του Λεβέντη.

Επιπλέον, η αισιοδοξία μας… τελείωσε, καθώς στην ερώτηση για την πορεία της οικονομίας στους επόμενους 12 μήνες, το 51% πιστεύει ότι «θα χειροτερεύσει πολύ», το 24% ότι «θα χειροτερεύσει λίγο», το 14% ότι «θα μείνει ίδια», το 7% ότι «θα βελτιωθεί λίγο», το 1% ότι «θα βελτιωθεί πολύ», ενώ δεν απαντά το 3%.

Παρόμοια ήταν η απάντηση στην εκτίμηση για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού των ερωτηθέντων μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Το 41% απαντά «θα χειροτερεύσει πολύ», το 28% ότι «θα χειροτερεύσει λίγο», το 22% ότι «θα μείνει ίδια», το 6% ότι «θα βελτιωθεί λίγο», το 1% ότι «θα βελτιωθεί πολύ», ενώ δεν απαντά το 2%.

Συμπέρασμα: μέχρι το Πάσχα, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι καθαρά διψήφια και το σύστημα έχει αρχίσει να… τρέμει από τώρα στο ενδεχόμενο αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών