Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 6

Ενάντια στην δυστυχία που σκόρπισε το πολιτικό κατεστημένο αγωνιζόμαστε για μια Νέα Ελλάδα

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με τον τραγικό απολογισμό εκατοντάδων νεκρών και τραυματιών, ήταν ένα κτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης από φανατικούς τρομοκράτες, οι οποίοι δεν υπολογίζουν ούτε ακόμη και αυτή την ίδια την ζωή τους, και προχωρούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Η επίθεση αυτή ήλθε σαν συνέχεια του πολέμου, ο οποίος μαίνεται στην Μέση Ανατολή και ο οποίος εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους να επεκταθεί πέραν τον ορίων της περιοχής με ανυπολόγιστες συνέπειες για αυτήν την ίδια την Ευρώπη. Ταυτόχρονα ένα μεγάλο προσφυγικό κύμα εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον από τις εμπόλεμες περιοχές ήλθε να προστεθεί στο πρόβλημα.
Σε ένα πρόβλημα το οποίο για την Ελλάδα εξελίσσεται σε....
έναν πραγματικό εφιάλτη. Αλλά πριν αναφερθούμε σε αυτό ας δούμε τα πρώτα πολιτικά αποτελέσματα των επιθέσεων των ισλαμιστών τρομοκρατών και της παρανόμου εισόδου εκατομμυρίων Ασιατών και Αφρικανών στην Ευρώπη. Τα πρώτα αποτελέσματα ήλθαν από την Γαλλία, όπου στον Α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών, το κόμμα του Εθνικού Μετώπου, ένα κόμμα το οποίο αγωνίζεται για την εθνική ταυτότητα των Γάλλων και είναι σταθερά ενάντια στην λαθρομετανάστευση, κατήγαγε περιφανή νίκη! Στην Γαλλία, όπου μέσα από ποταμούς αίματος γεννήθηκε ο “διαφωτισμός” μέσα από τις γκιλοτίνες της γαλλικής επαναστάσεως, οι Εθνικιστές για πρώτη φορά στην Ιστορία της πολιτικής ζωής της Γαλλίας ήλθαν πρώτο κόμμα.
Όπως ήταν φυσικό το αποτέλεσμα των εκλογών στην Γαλλία έφερε κύμα οργής και αγανακτήσεως από όλους τους μαρξιστογενείς, αλλά και τους λιμπεραλιστές υποτακτικούς της πλουτοκρατίας και στην Ελλάδα. Κατήγγειλαν με σφοδρότητα την θέληση του γαλλικού λαού να δώσει την πρώτη θέση στο Εθνικό Μέτωπο και ταυτόχρονα εξέφρασαν την αγωνία τους για το αντίκρισμα το οποίο θα έχει αυτό το αποτέλεσμα στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Τελικά το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι ούτε οι τρομοκρατικές ομάδες που σκορπούν τον θάνατο μέσα σε αυτήν την ίδια την καρδιά της Ευρώπης, ούτε η κοινωνική ζούγκλα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τα οποία η χρεοκοπημένη Ελλάδα εξ αντικειμένου δεν μπορεί να τα θρέψει, δεν τους ενδιέφερε τίποτε απ’ όλα αυτά.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη ανέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε επίκαιρη ερώτηση που του έγινε για τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα μας, λέγοντας ότι δεν πρέπει να θίγεται το ζήτημα γιατί έτσι ενισχύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και να καταστραφεί δηλαδή ολόκληρη η χώρα από την μία άκρη ως την άλλη, δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι “προοδευτικοί”. Το μόνο που τους απασχολεί, το μόνο που τους έχει καταστεί μόνιμη ψύχωση και εφιάλτης, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Δεν είναι τυχαίο ότι με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είχαμε μία μαζική είσοδο στην Πατρίδα μας αλλοδαπών. Αυτοί, που μας κυβερνούν είναι δέσμιοι της πολιτικής των ανοικτών συνόρων, όντας για δεκαετίες ολόκληρες επαγγελματίες “αντιρατσιστές” των ΜΚΟ, οι οποίοι είχαν κάνει σημαία τους αυτήν την εθνικά επικίνδυνη πολιτική θέση. Δεν απαλλάσσουμε φυσικά την Νέα Δημοκρατία από τις μεγάλες της ευθύνες για το πρόβλημα αυτό, γιατί σίγουρα δεν είναι ζήτημα μόνον των τελευταίων μηνών. Κυβέρνησε η παράταξη αυτή για πολλά χρόνια την Ελλάδα και δεν έκανε κυριολεκτικά τίποτε για το ζήτημα των λαθρομεταναστών, το οποίο σίγουρα δεν είναι σημερινό, αλλά πήρε εφιαλτικές διαστάσεις μέσα στο 2015. Γιατί; Σίγουρα όχι γιατί τώρα έγινε ο πόλεμος. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και τόσο μεγάλη ροή αλλοδαπών να περνούν παράνομα τα σύνορα της Πατρίδας μας δεν είχαμε! Και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί μας έρχονται με μία οργανωμένη παρακρατική επιχείρηση από την Τουρκία. Από την Τουρκία, στην οποία κανείς δεν τολμά να πει λέξη και η τραγική στην πολιτική της Ευρωπαϊκή Ένωση την χρηματοδοτεί με τρία δισεκατομμύρια ευρώ για να περιθάλψει υποτίθεται τους πρόσφυγες, τους οποίους αυτή με το αζημίωτο προωθεί προς την Ελλάδα.
Αντί δηλαδή, να επιβάλλει κυρώσεις, αντί να συνδράμει την Ελλάδα ουσιαστικά και όχι με λόγια του αέρα απέναντι σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, ενισχύει την Τουρκία. Και αυτό την ίδια ώρα που όλα τα κράτη της Ευρώπης υψώνουν φράχτες με πρώτους απ’ όλους τους Σκοπιανούς κι έτσι μοιραία πρόκειται να εγκλωβιστούν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Το πόσο εθνικά επικίνδυνοι, επιπόλαιοι και υποκριτές είναι οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” αποδεικνύεται από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Άνοιξαν τα σύνορα και από τα νησιά μετά άλλους τους πήγαν στην Αθήνα και άλλους στην Θεσσαλονίκη και αρκετούς από αυτούς στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα για να περάσουν απέναντι. Εκεί δημιούργησαν καταυλισμούς χωρίς καμμία μέριμνα και μέσα σε άθλιες συνθήκες στοίβαξαν ανθρώπους. Και όταν οι σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορα για αρκετούς από αυτούς, οι οποίοι εις ουδεμία των περιπτώσεων μπορούν να θεωρηθούν πρόσφυγες, τότε μίσθωσαν λεωφορεία και τους έφεραν και πάλι στην Αθήνα!
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, 800.000 έχουν περάσει τα σύνορα της Ελλάδος μόνο το 2015 και αναμένονται και άλλοι. Πού θα πάνε όλοι αυτοί; Ακόμη κι οργανώσεις από επαγγελματίες “αντιρατσιστές” βλέπουν ότι το πρόβλημα που δημιούργησαν δεν έχει λύση. Υπολογίζουν ότι 400.000 τουλάχιστον από αυτές τις 800.000 θα εγκλωβιστούν στην Αθήνα μέσα στον χειμώνα και θα ζουν σε πάρκα και σε πλατείες, αφού οι λεγόμενοι χώροι φιλοξενίας δεν φτάνουν! Την ίδια στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία με τα μνημόνια εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό επιδοτεί την ενοικίαση κατοικιών σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας της Ελλάδος!
Απέναντι σε αυτή την τραγική κατάσταση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει όρθια μέσα σε συνθήκες μία πρωτοφανούς πολιτικής τρομοκρατίας. Με μία πολιτική σκευωρία μας οδήγησαν σε μία δίκη χωρίς προηγούμενο και ταυτόχρονα οι βουλευτές μας οι οποίοι ευρίσκονται εκτός φυλακών γιατί έληξε η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα προφυλάκισή τους, βρίσκονται κάτω από καθεστώς δικαστικής απαγορεύσεως άλλοι να μετακινηθούν εκτός Αθηνών, άλλοι να συμμετέχουν σε κομματικές συγκεντρώσεις και άλλοι να εκφωνούν πολιτικούς λόγους προς τον Λαό. Το ζήσαμε και αυτό μέσα στο καθεστώς της ψευτοδημοκρατίας. Να υπάρχουν δηλαδή εκλεγμένοι από τον Λαό βουλευτές οι οποίοι να μη έχουν το δικαίωμα να ομιλήσουν προς τον Λαό!!! Ταυτόχρονα με την πολιτική των περίφημων μνημονίων τόσο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε οικονομικό χάος.
Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι με τις συνεχείς αποτυχίες τους, με την ανέχεια και την δυστυχία και φυσικά με την ερήμωση από Ιδανικά της χώρας των Ελλήνων κατόρθωσαν να σταλάξουν στην καρδιά του Λαού μας την απελπισία και την παθητικότητα. Απέναντι σε όλους αυτούς και ενάντια στην απελπισία έχει καθήκον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να σηκώσει τη Σημαία της Εθνικής Αντιστάσεως. Σε αυτούς τους δύστυχους καιρούς σε μας πέφτει το χρέος το μεγάλο να δώσουμε και πάλι ελπίδα στον Λαό μας ότι μπορεί να ξανασταθεί και πάλι όρθιος, ότι πρέπει να σηκώσει και πάλι το κεφάλι και να ζητήσει τα δίκαιά του. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρά μέσα από διώξεις και πολιτική τρομοκρατία τον δρόμο της με ένα και μόνο σύνθημα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών