Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ… ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΥΡΒΗΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ

viasmos

Έχει και τα ευτράπελά της η παγκοσμιοποίηση! Στην Νορβηγία, λοιπόν, οι αρχές αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα… σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (ας τα αποκαλέσουμε… «σεξουαλικής ορθότητας»), στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες.
Το εθελοντικό πρόγραμμα διάρκειας πέντε ωρών που προσφέρεται σε όλη τη χώρα, περιλαμβάνει ομαδικές συζητήσεις σχετικά με το σεξ και τον βιασμό ενώ οι συμμετέχοντες διδάσκονται πως μορφές βίας που θεωρούνται πράξεις «τιμής», στη Νορβηγία είναι παράνομες.
Προφανώς, οι Νορβηγοί –των οποίων οι γυναίκες έχουν μάθει να.....
κυκλοφορούν σχεδόν… ξεβράκωτες, όταν το επιτρέπει ο… καιρός- θορυβήθηκαν από τα υψηλότατα ποσοστά απρόσκλητων δραστών βιασμών στην γειτονική Δανία (όπου οι Δανοί δράστες βιασμών είναι κάτω από… 1% και το υπόλοιπο 99% εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι) και κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να αποφύγουν το… αναπόφευκτο.
Ποια είναι η γνώμη των… εκπαιδευομένων επί του θέματος; Στην Ερυθραία, «εάν κάποιος θέλει μια γυναίκα, μπορεί απλά να την πάρει και δεν πρόκειται να τιμωρηθεί», είπε  στους «Νιου Γιορκ Τάιμς», ο Αμπντού Οσμάν Κελίφα, ένας απρόσκλητος από τη χώρα της βορειοανατολικής Αφρικής που έχει καταθέσει αίτηση ασύλου στη Νορβηγία και συμμετείχε στο εν λόγω πρόγραμμα.
Και ο νοών νοείτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών