Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015

Πλημμυρίζει πάλι με λαθρομετανάστες το κέντρο των Αθηνών - Τα κέντρα φιλοξενίας έχουν γεμίσει, δεν χωράνε άλλοι!


Πλημμυρίζει πάλι με λαθρομετανάστες το κέντρο των Αθηνών - Τα κέντρα φιλοξενίας έχουν γεμίσει, δεν χωράνε άλλοι!

Σταθερά προσηλωμένη ανάμεσα στις ξεπερασμένες διεθνιστικές ιδεοληψίες και την συνειδητή αχρηστία και ανικανότητα, η κυβέρνηση φροντίζει με τις ενέργειές της να οξύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Καθημερινή»:
«Σε υπαίθριο χώρο φιλοξενίας μετατρέπεται και πάλι η πλατεία Βικτωρίας, όπου καταλύουν κυρίως οι Βορειοαφρικανοί που δεν γίνονται δεκτοί από τα προσωρινά κέντρα φιλοξενίας στον Ελαιώνα και στο Ελληνικό. Ανεπισήμως, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής διεμήνυσε στον Δήμο Αθηναίων ότι προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος να φιλοξενηθούν, καθώς τα υφιστάμενα κέντρα φιλοξενίας έχουν γεμίσει. Στο μεταξύ, ακόμα 4.000 άτομα έφτασαν χθες στον Πειραιά από Χίο και Μυτιλήνη. Άγνωστος είναι ο....
αριθμός των μεταναστών που περιφέρονται στην πρωτεύουσα χωρίς να διαθέτουν φιλοξενία ή και σίτιση, αφού επισήμως δεν υπάρχει χώρος να φιλοξενηθούν, καθώς τα υφιστάμενα κέντρα φιλοξενίας έχουν γεμίσει. Άγνωστος είναι ο αριθμός των μεταναστών που περιφέρονται στην πρωτεύουσα χωρίς να διαθέτουν φιλοξενία ή και σίτιση, αφού επισήμως δεν υπάρχει τρόπος καταμέτρησης. Πρόκειται κυρίως για μετανάστες εθνικοτήτων που δεν επιτρέπεται να περάσουν τα σύνορα και άρα παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Τα κέντρα φιλοξενίας όχι μόνο δεν έχουν χώρο, αλλά και επειδή έχουν γεμίσει με οικογένειες με παιδιά, δεν θέλουν να επιτρέψουν την είσοδο σε Μαροκινούς που δημιουργούν επεισόδια, πολλοί από αυτούς μάλιστα είτε είναι τοξικοεξαρτημένοι είτε διακινούν ναρκωτικά. Οι ροές Μαροκινών μεταναστών αυξήθηκαν, καθώς καταργήθηκε η βίζα από τη χώρα τους προς την Τουρκία και άρα πολύ εύκολα και φθηνά μπορούν να φθάσουν έως τα τουρκικά παράλια».
Είναι αντιληπτό από το ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι υπάρχει ένας απροσδιόριστος αριθμός παράνομα εισερχομένων μεταναστών στην Χώρα μας, οι οποίοι περιφέρονται ασκόπως στην πρωτεύουσα, χωρίς να διαμένουν κάπου συγκεκριμένα και δίχως την δυνατότητα σίτισης. Ανάμεσα τους και μαροκινοί, οι οποίοι έχουν ροπή στη δημιουργία επεισοδίων και, συν τοις άλλοις, είναι χρήστες και –πολύ χειρότερα- διακινητές ναρκωτικών.
Και η κυβέρνηση τι κάνει για όλα αυτά; Απολύτως τίποτα. Αφήνει την κατάσταση να διογκώνεται ολοένα και περισσότερο, με τραγικές διαπιστώσεις τόσο για τους Έλληνες κατοίκους όσο και τους αλλοδαπούς, καλυπτόμενοι πίσω από γενικόλογα ευχολόγια και ψευτοανθρωπιστικές διακηρύξεις εκτός τόπου και χρόνου. Το κέντρο της Αθήνας γεμίζει ξανά με απελπισμένους ανθρώπους, οι οποίοι ακριβώς επειδή βρίσκονται σ΄αυτή την οικτρή κατάσταση μπορεί να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις απελπισίας, για τις οποίες ο ηθικός αυτουργός θα είναι η ίδια κυβέρνηση με την εθνικά επικίνδυνη και απάνθρωπη επί της ουσίας πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών