Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015

Εντυπωσιακή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία με τους Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό...Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Λάκωνες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν απόψε στους Μολάους στη μεγάλη εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας.

Κεντρικοί ομιλητές οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης και ο....
ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός.Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Δημακόγιαννης, εκδότης της Αδούλωτης Μάνης, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό και ο Ιατρός Γεώργιος Λουκάκος.


Η αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρή για τους Εθνικιστές της Λακωνίας, Νομού που αποτελεί προπύργιο των εθνικών αγώνων της Χρυσής Αυγής.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα διαχρονικά κομμουνιστικά εγκλήματα, που εντάθηκαν την περίοδο του συμμοριτοπολέμου και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα με την αριστερά του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.
Αφορμή για την εκδήλωση στάθηκε η επέτειος ενός ακόμα φρικτού κομμουνιστικού εγκλήματος: τον Δεκέμβριο του 1943 συμμορίτες του ΕΛΑΣ εκτέλεσαν άνανδρα 39 Έλληνες των Μολάων, γιατί αντιστάθηκαν στα εθνοπροδοτικά τους σχέδια. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι το διαχρονικό μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης, ακόμα και όταν ο ξενοκίνητος εχθρός υπερτερεί σε αριθμούς και σε μέσα.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Απογόνων και Αγωνιστών 1941-49 Δημήτριος Μαυροειδόγγονας

Με το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και επισήμως η ίδρυση του Εθνικιστικού Γεωργικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού του Νομού Λακωνίας, που θα πρωτοστατήσει στον Αγώνα των Ελλήνων Αγροτών για την διάσωση της Εθνικής μας Παραγωγής.


1 σχόλιο:

  1. Ζήτω οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής !!!
    Ζήτω η Εθνικιστική εργατική πολιτική !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών