Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Η αγροτιά στο πλευρό της Χρυσής Αυγής - Απόλυτη επιτυχία της ημερίδας για τον πρωτογενή τομέα στη Νάουσα


Στα πλαίσια της πανελλήνιας ενημερωτικής εκστρατείας σχετικά με τα νέα αιματηρά μέτρα, τα οποία επικυρώθηκαν από τη μνημονιακή βουλή, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα ημερίδα παρουσία βουλευτών και στελεχών του Κινήματος. Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα, η εκδήλωση που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Νάουσας στέφθηκε επίσης με απόλυτη επιτυχία, καθώς αγρότες...
και κτηνοτρόφοι του νομού έσπευσαν να ακούσουν τις προτάσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την ανασύσταση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.



Η ανάπτυξη του προγράμματος μας καθώς και οι τεκμηριωμένες τοποθετήσεις των ομιλητών όχι μόνο προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη στο ακροατήριο, που από την αρχή κατάλαβε πως μόνο η Χρυσή Αυγή διαθέτει ρεαλιστικές προτάσεις, αλλά, επιπλέον, το παρακίνησε σε διατυπώσεις ερωτημάτων σχετικά με μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, για τα οποία δόθηκαν ένα προς ένα συγκεκριμένες απαντήσεις και λύσεις.



Παράλληλα, με την σύσταση των πρώτων αγροτοκτηνοτροφικών συνεταιρισμών της Χρυσής Αυγής η εκστρατεία ενημέρωσης των Ελλήνων συνεχίζεται αμείωτη και ολοένα και περισσότερος κόσμος συσπειρώνεται γύρω από τη Χρυσή Αυγή, τη μοναδική πολιτική δύναμη που διεκδικεί τα δίκαια των Ελλήνων με μοναδικό της όπλο τη γλώσσα της αλήθειας.



Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας προς την κόρη του εκλιπόντος Συναγωνιστή Μαρουφίδη Νικόλαου, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στο πρόσωπο του για τους συνεπείς του αγώνες μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησαν οι βραβεύσεις των εκλογικών αντιπροσώπων και του Συναγωνιστή Χαλκιά Βαγγέλη, παγκόσμιου πρωταθλητή στο άθλημα της σωματικής διάπλασης. 

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών