Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2016

2016: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

kazamias
Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός«
Ιανουάριος
  • Μετά από τις επανειλημμένες καταγγελίες για ψηφοθη­ρία του δελφίνου Άδωνι Γεωργιάδη, οι εκλογές για τον πρό­εδρο της ΝΔ επαναλαμβάνονται για 14η φορά. Το 98% των ψηφοφόρων απέχει λόγω αρτηριοσκλήρωσης, και έτσι με 42 σταυρούς εκλέγεται πανηγυρικά ο νέος πρόεδρος. Το όνομα του μέχρι στιγμής κρατιέται μυστικό.
  • Ο ηγέτης στα κατεχόμενα Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει εκλογές για τον Μάρτη, μετά από υποδείξεις του αστρολόγου του, ότι τον Φεβρουάριο θα είναι ανάδρομος ο Ερμής.
  • Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται ανήμερα της πρωτοχρονιάς επάνω.... σε δένδρο του Εθνικού Κήπου! Παίρνει ξανά την άγου­σα για το Δαφνί.
  • Η αστυνομία σε μια τιτάνια εκστρατεία κατά της μεγαλο- φοροδιαφυγής, αρχίζει εκτός από καστανάδες που δεν κό­βουν αποδείξεις, να συλλαμβάνει ζητιάνους, κουλουράδες και ατίθασους λούστρους. Τα κασελάκια κατάσχονται επιτόπου.
  • Ο Λεβέντης εγκαταλείπει την πολιτική και ανοίγει υπαί­θρια καντίνα για φραπέ στα Φάρσαλα.
  • Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να υπάρχει, ενώ το ΠΟΤΑΜΙ… αγνοείται!

Φεβρουάριος
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια ανανέωσης, καταγγέλλει την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, και καλεί όλους τους ‘Ελλη­νες σε παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της κυβερνητικής πολι­τικής. Τελικά, αντί για συλλαλητήριο ψηφίζει το νέο ασφαλι­στικό. Σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης στο αντιλαϊκό ασφαλι­στικό που ψήφισε, η κυβέρνηση καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ, και ψηφίζει νέες δεξιές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ επι­βάλει αριστερές αυξήσεις σε φόρους!
  • Από τις πολλές κωλοτούμπες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οδηγείται στο νοσοκομείο με ημικρανίες.
  • Με εντολή του πρωθυπουργού, η ηγεσία της Ε.Α. μετά την ομάδα ΔΙΑΣ, διαλύει την ομάδα ΖΕΥΣ, τους ένοπλους φρουρούς, την ομάδα Δ, Ε, Ζ, και τελικά σταματάει στο Η. Πα­ράλληλα, ιδρύεται νέα ομάδα με 26.000 άρτια εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους αστυνομικούς, για την πάταξη της φορο­διαφυγής λούστρων και κουλουράδων. Οι υπόλοιποι 24.000 αστυνομικοί του σώματος χρησιμοποιούνται για την φύλαξη υψηλών προσώπων.
  • Ορίζεται η ημερομηνία των εκλογών για τις 25 του Μάρ­τη. Το ΠΟΤΑΜΙ ακόμα αγνοείται.!

Μάρτιος
Ο αριθμός των «προσφύγων» που έχουν καταφύγει στην χώρα μας τους 2 πρώτους μήνες του νέου έτους υπολο­γίζεται στα 2.456.215, ενώ ο πρωθυπουργός αναγγέλλει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε, καθώς μέχρι τις εκλογές της 25ης του Μάρτη ο αριθμός τους θα έχει φτάσει τα 3.000.000.
Οι εκλογές αναβάλλονται όταν ο πρωθυπουργός διαπι­στώνει ότι πέφτουν επάνω στην εθνική γιορτή.
Ως επόμενη ημερομηνία των εκλογών ορίζεται πάντα κα­τόπιν εντολής του πρωθυπουρ­γού η 21η Απριλίου.
Τελικά σχη­ματίζεται οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Άδωνι Γεωργιάδη. Στην οικουμενική συμμετέχουν όλα τα κόμματα, εκτός από την Χρυσή Αυγή που αρνήθηκε να συμμετάσχει, και το ΠΟΤΑ­ΜΙ που ακόμα αγνοείται.
  • Οι επιχειρήσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής λού­στρων, κουλουράδων και καστανάδων συνεχίζεται αμείωτη. Το όνομα του νέου προέδρου της ΝΔ δεν έχει ακόμα ανακοι­νωθεί επισήμως. Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι είναι ο Μπίστης, ο οποίος προσχώρησε ως υποψήφιος 25 λεπτά πριν ανοίξουν οι κάλπες.
  • Ο Αντώνης Σαμαράς από το μυστικό του καταφύγιο στην Γαστούνη ανήγγειλε την δημιουργία του νέου κόμματός του με την ονομασία ΓΚΑ.Τ.Μ.Ο.Σ.Ι.Α. (Γκαβοί, Τρελοί, Μουρλοί Όλοι Στην Ίδια Αποστολή).

Απρίλιος
  • Η Ελλάδα όλη συγκλονίζεται από το πρόβλημα των προ­σφύγων που πλέον έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια.
  • Η οικουμενική κυβέρνηση κάτω από τις πιέσεις της Ευ­ρωπαϊκής Ένωσης υποχωρεί και εγγυάται στον κ. Μούζνιεκ ότι μέχρι τον Αύγουστο θα έχει υποδεχθεί άλλους τόσους.
  • Εις ένδειξη συμπαράστασης στους δυστυχείς οικονομι­κούς πρόσφυγες ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται ότι όταν θα γίνει ξανά κυ­βέρνηση θα δώσει σε όλους ιθαγένεια, και από ένα σπίτι που θα έχει κατασχέσει από Έλληνες.
Οι δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται δεκτές με έκδηλο ενθου­σιασμό από όλα τα κόμματα της βουλής, εκτός από την Χρυ­σή Αυγή της οποίας οι θέσεις είναι ως γνωστόν… ρατσιστικές.
Δαιμόνιος ντετέκτιβ ανακαλύπτει ότι σύσσωμη η πάλαι ποτέ κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ έχει ανοίξει τη­λεοπτικό κανάλι με ροζ αριθμούς και ερωτικά βοηθήματα στην Βόρεια Ελλάδα.
  • Μικρές αψιμαχίες των Ρώσων με τους Τούρκους στο Αι­γαίο έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια των δύο τρίτων του τουρκικού στόλου. Ο Ερντογάν δηλώνει φανερά εκνευρι­σμένος και απειλεί τον Πούτιν
με αντίποινα. Ο Πούτιν κιο­τεύει και υποχωρώντας του Βυθίζει και τον υπόλοιπο στόλο.
  • Η φημολογία για το όνομα του προέδρου της ΝΔ συνεχί­ζεται αμείωτη.

Μάιος
  • Ο Αλέξης Τσίπρας σε μια προσπάθεια να ανεβάσει την δη- μοτικότητά του αναγγέλλει ότι το καλοκαίρι θα επισκεφθεί όλα τα ακριτικά νησιά, αρχίζοντας το ταξίδι του από την Λέ­σβο και την Μυτιλήνη. Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με μια εβδομάδα σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Σπιναλόγκα.
  • Εκτός από τα αεροδρόμια, η οικουμενική σε μια απέλπι- δα προσπάθεια να συγκεντρώσει το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ προς τους δανειστές, ξεπουλάει το Ελ­ληνικό, το λιμάνι του Πειραιά, την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ, και δύο περίπτερα στην περιοχή του Κολωνακίου. Τελικά μετά την πώληση όλων σε ιδιώτες, καταφέρνει να συ­γκεντρώσει 710.168 ευρώ. Για την συγκέντρωση όλου του πο­σού, συζητείται να πουληθούν δυο νομοί μαζί με τους κατοί­κους.
  • Η ένταση στο Αιγαίο μεταξύ Τούρκων και Ρώσων συνε­χίζεται και πάλι με μικρές αψιμαχίες, κατά την διάρκεια των οποίων οι Τούρκοι χάνουν τα εννέα δέκατα της αεροπορίας τους. Ο Ερντογάν αντεπιτίθεται και ο Πούτιν υποχωρώντας για άλλη μια φορά, καταρρίπτει και το υπόλοιπο ένα δέκατο της αεροπορίας του Ερντογάν.

Ιούνιος
Σαν ένα σώμα μια ψυχή, σύσσωμη η οικουμενική αλλη- λοσυγχαίρεται, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει τελικά το ποσό των 2 εκατομμυρίων που ζητούσαν οι δανειστές, πουλώντας όλα τα λιμάνια της Ελλάδος.
Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ειδική τελετή βραβεύει τον Αλέξη Τσίπρα για τα επιτεύγματά του στον ένα χρόνο της θητείας του, δηλώνοντας ότι τέτοια καταστρο­φή ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει. Ο Σαμαράς ζηλεύ­ει, και από το μυστικό του καταφύγιο, λέει ότι θέλει και αυ­τός να βραβευθεί.
  • Ο Μπίστης σπάει την σιωπή του και δηλώνει επισήμως ότι δεν είναι αυτός ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο ίδιος αρχίζει να συζη­τάει για την επάνοδό του με ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, και ΑΝΤΑΡΣΙΑ.
  • Η ανεργία σημειώνει σημαντική άνοδο, ενώ εξετάζεται η επιβολή νέου φόρου αεροκατανάλωσης.
  • Ο Ερντογάν επιτίθεται στον Πούτιν από ξηράς με 42 με­ραρχίες πεζικού και αρμάτων. Ο Ρώσος υποχωρώντας διαλύ­ει και τις 42. Ο Ερντογάν εκνευρισμένος δηλώνει ότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχει μπει στην Μόσχα.

Ιούλιος
  • Αρχίζει η τουριστική περίοδος και μας έρχονται οι τουρί­στες από παντού. Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Κονγκό, Αφγανι­στάν, Τανζανία, Ιράκ, Σουδάν, Σιέρα Λεόνε, Τουμπουκτού…! Περίπου 25 εκατομμύρια τουρίστες από τα εξωτικά αυτά μέ­ρη δηλώνουν τόσο ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία της χώ­ρας μας που δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να ξαναφύγουν.
  • Οι θάλασσες αρχίζουν να παίρνουν χρώμα από τους του­ρίστες, και ο υπουργός τουρισμού δηλώνει ενθουσιασμένος από τις εξελίξεις.
  • Αντιθέτως, ο Ελληνικός λαός δεν δείχνει τον ίδιο ενθου­σιασμό, και κατά τα δύο τρίτα του δηλώνει ότι θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή.
  • Η κατάσταση αυτή αρχίζει να ανησυχεί τις διάφορες δη­μοκρατικές δυνάμεις, οι οποίες προκειμένου να αντιμετωπί­σουν τον κίνδυνο, εξετάζουν αν πρέπει καταργήσουν τις εκλογές. Η σκέψη τους γίνεται δεκτή από τις Βρυξέλες με εν­θουσιασμό.
  • Ο Ερντογάν συγκεντρώνει τις δυνάμεις του, και λέει ότι ξεκινάει για την Μόσχα. Οι Ρώσοι δηλώνουν θορυβημένοι.

Αύγουστος
  • Ξεκινάνε τα μπάνια του λαού. Οι Ελληνικές θάλασσες κα­τακλύζονται από χρώμα, καθώς τα εκατομμύρια των τουρι­στών πλένονται και ξεβάφουν στα γαλάζια ελληνικά νερά.
  • Οι Τούρκοι βρίσκουν την ευκαιρία για νέες προκλήσεις, καθώς δηλώνουν ότι μετά τους Ρώσους θα ακολουθήσουμε εμείς.
Οι Ρώσοι υποχωρώντας για άλλη μια φορά ισοπεδώνουν
την Αγκυρα. Ο Ερντογάν εις απάντηση λέει ότι ξεκινάει για την Μόσχα. Οι Ρώσοι και πάλι δηλώνουν θορυβημένοι. Η οικουμενική βρίσκει την ευκαιρία και περνά­ει νύχτα από την θερινή βουλή καμιά πεντακο­σαριά τροπολογίες και νομοσχέδια.
  • Φήμες αναφέρουν ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ είναι τελι­κά ο Τραγάκης, οι φήμες όμως αυτές δεν επιβεβαιώνονται.
  • Ο Τέως αναγγέλλει την ίδρυση του νέου κόμματος των βασιλοφρόνων στο οποίο θα περιλαμβάνεται μόνο η οικογένειά του.
  • Ο Τσίπρας προτείνει εκλογές με ημερομηνία την 28η Οκτωβρίου. Η ημερομηνία εξετάζεται σοβαρά από την οικου­μενική.
  • Τα capital controls από τα 420 ευρώ την εβδομάδα, πέ­φτουν στα 150.

Σεπτέμβριος
  • Τα μπάνια του λαού τελειώνουν, αλλά τα σχολεία δεν ανοίγουν ελλείψει χρημάτων. Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδε­χόμενο να τα πουλήσει και αυτά, διστάζει όμως γιατί κάτι τέ­τοιο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Έτσι η οικουμενική προχωρά στην πώληση 40 κρατι­κών νοσοκομείων.
  • Ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος παραβιάζει κατά λάθος τον εναέριο χώρο της Τουρκίας και η τουρκική κυβέρνηση ζη­τάει την άμεση καταβολή 60 δις ευρώ από το ελληνικό δημό­σιο. Τα λιοντάρια της οικουμενικής αναλαμβάνουν δράση δη­λώνοντας ότι η Ελλάδα «δεν υποκύπτει σε τέτοιους εκβια­σμούς». Τελικά τα βρίσκουν με τους Τούρκους στα 40 δισ. ευ­ρώ.
  • Εις ένδειξη συμπαράστασης στους γείτονες, ο Μπουτά­ρης εγκαινιάζει μουσείο προς τιμή του Αττίλα του Ούνου, ενώ η Ρεπούση διαμαρτύρεται με διάβημα προς την Ελληνική κυ­βέρνηση, υποστηρίζοντας ότι το ποσόν της αποζημίωσης προς την Τουρκία ήταν πολύ μικρό.
  • Ορίζεται η ημερομηνία των εκλογών για τις 20 του Οκτώβρη.
  • Ο Ερντογάν δηλώνει ότι εντός ολίγων ημερών και άνευ αναβολής ξεκινάει για την Μόσχα.

Οκτώβριος
  • Οι εκλογές αναβάλλονται για τον Νοέμβριο, καθώς οι Βρυξέλλες απαιτούν, πριν φύγουν οι δικοί τους άνθρωποι, να περάσουν και νέα φορομπηχτικά μέτρα.
  • Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να περάσει νομοσχέδιο για να πληρώνουν και αυτοί που δεν χρωστούν.
  • Φορολογούνται κατά κεφαλήν οι γάτες, τα σκυλιά, οι κό­τες, οι γίδες, τα βόδια, τα άλογα, τα γαϊδούρια και τα πρό­βατα. Τα μουλάρια δεν φορολογούνται για κάποιο λόγο που κανείς δεν γνωρίζει.
  • Τα capital controls πέφτουν από τα 150 ευρώ την εβδο­μάδα στα 55.
  • Μυστικές δημοσκοπήσεις εκτοξεύουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, και έτσι κατόπιν εντολής των Βρυξελών οι εκλογές αναβάλλονται για το 2017. Οι τουρίστες εξ Ανατολής εξακολουθούν να μας επισκέπτονται παρά το τσουχτερό κρύο.
Η τρόικα δίνει εντολή να καταργηθούν οι εθνικές επέτειοι. Η εντολή γίνεται δεκτή με ενθου­σιασμό από την κυ­βέρνηση.
Ο Μπουτά­ρης διοργανώνει γιορτή υπερηφάνειας του τρίτου, τέταρτου, και πέμπτου φύλου.
  • Ο Ερντογάν δηλώνει ότι είναι οριστικά έτοιμος πλέον να επιτεθεί στην Μόσχα.

Νοέμβριος
  • Εν όψει των εορτών συλλαμβάνονται όλοι οι καστανάδες και οι λούστροι ανά την επικράτεια για φοροδιαφυγή.
  • Ψηφίζεται νόμος για υψηλότερες ποινές στους ζητιάνους και τους μικροπωλητές που δεν κόβουν απόδειξη. Από τον νό­μο εξαιρούνται οι πάσης φύσεως αλλοδαποί μικροπωλητές.
  • Η Τουρκία ασκεί πιέσεις για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό πριν τα Χριστούγεννα.
  • Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυ­γής.
  • Οι εκλογές αναβάλλονται επ’ αόριστον.
  • Οι Βρυξέλλες δίνουν εντολή να συλλαμβάνονται όσοι κά­νουν τον σταυρό τους δημόσια, ενώ απαγορεύεται η άρση Ελ­ληνικής σημαίας σε δημόσιο χώρο. Οι εντολές γίνονται και πά­λι δεκτές από την κυβέρνηση με ενθουσιασμό.
  • Νέοι φόροι βρίσκονται στα σκαριά, ενώ οι Ένοπλες Δυ­νάμεις μπαίνουν στο στόχαστρο των δανειστών γιατί «ξοδεύ­ουν πολλά». Η οικουμενική εξετάζει το ενδεχόμενο να τις κα­ταργήσει.
  • Δέκα χιλιάδες νέοι αστυνομικοί μετατίθενται για την φύ­λαξη πολιτικών. Του μέτρου εξαιρούνται ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
  • Η Μέρκελ προτείνει να στείλει εθελοντές της Βέρμαχτ. Η πρόταση γίνεται αμέσως δεκτή από την Ελληνική κυβέρνη­ση.
  • Ο Ερντογάν ανακοινώνει ότι λόγω κρύου, η εκστρατεία κατά των Ρώσων αναβάλλεται για την άνοιξη.

Δεκέμβριος
  • Κατ’ εντολή των Βρυξελών ιδρύονται 10 νέα ακροδεξιά κόμματα με σκοπό την αναχαίτιση της Χρυσής Αυγής. Βορί- δης, Μπαλτάκος, Πλεύρης, Πολύδωρας αναλαμβάνουν πυρε- τωδώς δουλειά.
  • Ποινές φυλάκισης μέχρι 20 έτη για τους καστανάδες που φοροδιαφεύγουν. Νομιμοποιείται δια νόμου να εξαιρούνται από έκδοση αποδείξεων όλοι οι αλλοδαποί.
  • Ο αντιρατσιστικός νόμος εμπλουτίζεται. Η έκθεση χρι­στουγεννιάτικων δέντρων σε δημόσιους χώρους απαγορεύ­εται, όπως επίσης και τα κάλαντα.
Η ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό προγραμματίζε­ται να ξεκινήσει συμβολικά την παραμονή των Χριστουγέννων.
  • Όσοι έχουν ζώα και λαχανόκηπους θα συλλαμβάνονται, όπως επίσης και αυτοί που δεν έχουν δηλώσει τι έπιπλα και σερβίτσια έχουν μέσα στα σπίτια τους.
  • Όσοι θέλουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να πληρώσουν έξτρα φόρους, όπως επίσης και αυτοί που θέ­λουν να παίξουν τυχερά παίγνια την παραμονή της Πρωτοχρο­νιάς.
Η κατοχική κυβέρνηση εύχεται στους Έλ­ληνες που απέμειναν, και του χρόνου, για να γιορτάσουν με κέφι και με νέους φόρους και τα επόμενα Χριστούγεννα.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών