Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2016

Η Ελλάδα σε...αποσύνθεση. Νεκροί, Αγνοούμενοι και διάλυση κρατικών και ιδωτικών περιουσίων από την κακοκαιρία..Η Κυβέρνηση που είναι;! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Η κακοκαιρία που έπληξε χθες, και συνεχίζει και σήμερα, πολλές περιοχές της Χώρας μας είχε ως αποτελέσμα να φανερώσει την έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομών της πολιτείας και την πραγματικά...αστεία "οργάνωση" στην αντιμετώπιση δύσκολων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Οι τραγικές συνέπειες των παραπάνω ήταν να θρηνούμε σήμερα έναν -επιβεβαιωμένα-νεκρό, έναν αγνοούμενο, δυσθεώρητες υλικές ζημιές, με περιουσίες να...βυθίζονται στα βρώμικα νερά, οδηγώντας σε περαιτέρω απόγνωση τους Έλληνες.

Η Κυβέρνηση αρκέστηκε για πολλοστή φορά σε...
δακρύβρεχτες ανακοινώσεις και ανέξοδες υποσχέσεις, που δεν θα εκπληρωθούν ποτέ, προσπαθώντας να κατευνάσει την οργή του λαού, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να ψηφίσει, σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα του "συνταγματικού" τόξου, την οριστική ενταφίαση της οικονομίας, με το νέο φορολογικό και ασαφαλιστικό νομοσχέδιο!

Όταν προ μηνών σε αντίστοιχες συνθήκες οι πολιτικάντηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επισκέπτονταν τους πληγέντες, εισέπρατταν, μούτζες, βρισιές και εκδιώχθονταν κακήν κακώς. Οσονούπω το ίδιο θα συμβεί με τη "δεύτερη φορά αριστερά", αν τολμήσουν βεβαίως να σταθούν, κυριολεκτικά, δίπλα στον "κυρίαρχο λαό".

Υ.Γ.
Αν τα λεφτά που δίνονταν για την "ενσωμάτωση" των λαθροεποίκων μοιράζονταν στη συντήρηση, τον εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία νέων υποδομών θα είχαμε τέτοιες ειδήσεις σήμερα;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών